Make your day different

Logo Cover

Mila Kunis i Ashton Kutcher nakon dugo vremena raspričali se o djeci i šokirali neobičnim priznanjem o higijenskim navikama njihove obitelji

Holivudska ljepotica Mila Kunis i glumac Ashton Kutcher uživaju status jednog od omiljenih zvjezdanih parova, a kada je riječ o obiteljskom životu, informacije daju na kapaljku. Popularni supružnici rijetko pričaju o djeci u medijima, no prilikom nedavnog gostovanja u podcastu Armchair Expert otkrili su zanimljivost koja je mnoge itetkako iznenadila. Naime, slavni roditelji svoje mezimce, sina Dimitrija i kći Wyatt, ne kupaju svaki dan, a za tu neuobičajenu naviku imaju i opravdane razloge…

Holivudski supružnici Mila Kunis i Ashton Kutcher podjednako sudjeluju u odgoju svoje dvoje djece – šestogodišnje kćerkice Wyatt i četverogodišnjeg sinčića Dimitrija, o kojima vrlo rijetko imamo prilike čuti u medijima.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Tijekom nedavnog gostovanja u podcastu Armchair Expert, 37-godišnja glumica i šest godina stariji junak serije ‘Lude sedamdesete’ dotaknuli su se higijenskih navika svoje obitelji i šokirali mnoge neobičnim priznanjem.

@aplusk

U razgovoru s voditeljima zvjezdani par dotaknuo se teme tuširanja te koliko bi ga se često trebalo obavljati i otkrili da ni sebe ni djecu ne kupaju svaki dan.

Voditeljica Monica Padman ostala je iznenađena njihovim odgovorom, a ubrzo je dobila obrazloženje.

 
@excuse.our.accents

‘Dok sam bila dijete, nismo imali tople vode, stoga se i nisam prečesto tuširala. No, i kada sam rodila djecu, nisam ih prala svaki dan. Jednostavno nisam onaj roditelj koji stalno kupa novorođenče’, kazala je Mila Kunis.

Njezin slavni suprug također smatra da se nije potrebno tuširati svakoga dana pa se sa svojom odabranicom lako usuglasio oko kupanja djece: ‘Slušajte ovako – ako vidite da su prljavi, očistite ih. U suprotnom, sve to nema smisla.’

@kuniskutcher

Zanimljivo je istaknut da pojedini stručnjaci iz klinike Mayo tvrde kako previše sapuna i raznih preparata za tuširanje svakog dana zapravo isušuje kožu.

Zbog toga preporučuju da se djeca u dobi od šest do 11 godina ne moraju se tuširati baš svaki dan, no trebali bi se okupati barem jednom ili dva puta tjedno.

@trendmut

Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se tijekom snimanja serije ‘Lude sedamdesete’, ali ljubav je planula tek u travnju 2012. godine. Glumački par zaručio se u veljači 2014., a godinu dana kasnije u strogoj tajnosti izgovorili su sudbonosno ‘da’ u Kaliforniji.

Tijekom zajedničkog života slavni supružnici postali su roditelji kćerkice Wyatt i sinčića Dimitrija, no od samih početaka vrlo su tajnoviti kada je riječ o obiteljskom životu.

@aplusk

U lipnju 2019. godine šuškalo se kako među njima više ne cvatu ruže te kako bi uskoro mogli jedno drugome reći ‘zbogom’. Ipak, zvjezdani par je ubrzo demantirao te glasine i pokazao svima da je i dalje sretno zaljubljen.

Foto: Instagram

Slični članci