Make your day different

Logo Cover

Mila Horvat zagolicala maštu javnosti! Pohvalila se putovanjem u ezgotični Abu Dhabi, jednim detaljem otkrila da uživa s tajanstvenim partnerom

Mnogi poznati Hrvati odlučili su kišni, snježni i magloviti siječanj zamijeniti bijelim pijeskom, azurnim morem i visokim temperaturama. Među njima je i sportska novinarka Mila Horvat, koja je za svoj odmor odabrala egzotični Abu Dhabi. Cijenjena novinarka i voditeljica na društvenim mrežama svakodnevno oduševljava prizorima iz bajkovite arapske prijestolnice. Tako je, između ostaloga, pokazala i luksuzni smještaj u kojem boravi, u kakvim delicijama uživa i kojim aktivnostima upotpunjava dane i noći, a jednim detaljem otkrila je i u čijem je društvu otputovala na odmor…

Sportska novinarka Mila Horvat siječanj provodi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odakle se redovito javlja na društvenim mrežama.

Zgodna 41 – godišnja novinarka i voditeljica u nekoliko fotografija i videozapisa pokazala je bajkovite prizore plaže, neba, mora i smještaja, a jedna od njih otkrila je i u čijem društvu uživa u Abu Dhabiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Atraktivna novinarka objavila je fotografiju na kojoj se može vidjeti tek njezina noga koja na pješčanoj plaži stoji na drugoj, muškoj nozi. ‘Tako savršen dan’, napisala je u opisu fotografije.

Pretpostavlja se kako ‘tajanstvena muška noga’ pripada Španjolcu kojeg Mila ljubi već nekoliko godina. O svom partneru novinarka ne želi govoriti u javnosti, a tijekom rijetkih medijskih istupa otkrila je tek da joj on odgovara jer uz njega može biti svoja, kao i da imaju isti pogled na život i vrijednosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

‘Dosta smo se lovili po svijetu  jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno’, otkrila je novinarka u intervjuu za Gloriju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Tada je, između ostaloga, priznala i kako nije opterećena temama kao što su brak i djeca. ‘Samo je bitno naći nekoga tko je normalan, tko me razumije, tko me opušta, tko mi nije teret. Nekoga tko mi dopušta da dišem i da budem svoja, da smo individualci, a opet zajedno. To sam napokon i pronašla’, priznala je.

‘Ovaj muškarac jednostavno je pronašao put do mojeg srca’, zaključila je novinarka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci