Make your day different

Logo Cover

Mila Elegović otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Vidno osvježena glumica Mila Elegović pozdravljajući prisutne na promociji najnovije generacije filera NEAUVIA STIMULLATE ORGANIC otkrila je da se ne boji starenja,da želi lijepo stariti što duguje svojoj publici te smatra njegovanje kože ulaganjem u budućnost.

Poznata plavuša među prvima je isprobala nove filere te svojim izgledom koji je prije svega prirodan potvrdila prednosti ovih inovativnih filera. Brojne poznate osobe okupile su se na eventu u Muradu, poslušati predavnaje doktorice Haine : Ecija Ivušić, Neven Ciganović, Barbara Nola, Baby Dooks, Josipa Pavičić i brojni drugi.

 

 

Alka Vuica kao pobornica njegovanog izgleda otkrila nam je da još uvijek nije spremna “pod nož” ali da se njeguje filerima te se trudi ne pretjerati njegujući prirodan izgled i dostojanstveno starenje.Njezina poznata uzrečica kao poruka svima onima koji kritiziraju postupke pomlađivanja, osobito mlađima ‘Svi smo jednom bili mladi i svi ćemo jednom biti stari! Ja sam u tvojim godinama bila, a ti tek u moje moraš doći.’

 

 

NEAUVIA ORGANIC STIMULLATE su nova generacija filera koji sadrže čisti biološki materijal hijaluronsku kiselinu dobivenu iz Bacillus subtilisa, po svoom sastavu jedinstven uz kalcij hidroksiapatit jedinstven proizvod na tržištu jer se po prvi puta u jednom proizvodu nalazi sastojci za popunjavanje kože, rehidraciju kože. Potiče stvaranje novog kolagena, vraća elastičnost i puninu kože. Rezultati su dugotrajnji, koža vidljivo zaglađena, osvježena, pomlađena.

 

 

Fotografije: Josip Novosel, Flash.hr
PBZ

Slični članci