Make your day different

Logo Cover

Michelle Obamu još nismo vidjeli u ovakvom izdanju! Bivša prva dama otkrila kako izgleda bez trunke šminke i glamurozne frizure, ali ne bez razloga

Proteklog vikenda u domu Michelle i Baracka Obame zavladala je slavljenička atmosfera. Nekadašnja prva dama SAD-a 17. siječnja proslavila je 57. rođendan, a ovoga puta odlučila ga je obilježiti na posve atipičan način. Autoricu jedne od najprodavanijih knjiga uglavnom viđamo u dotjeranom izdanju, s poravnatom kosom i šminkom, a sada je iznenadila javnost rođendanskim selfiejem u potpuno prirodnom (kućnom!) izdanju…

‘Hvala svima na lijepim željama za rođendan’, poručila je Michelle Obama na Instagramu nakon što je 17. siječnja u krugu obitelji proslavila 57. rođendan.

Nekadašnja prva dama SAD-a poznata je po svojoj profinjenosti, glamuroznim frizurama i elegantnim modnim kombinacijama, no ovoga puta ulazak u novu životnu godinu obilježila je u potpuno drugačijem izdanju.

@michelle_obama_fanclub

Autorica jedne od najprodavanijih knjiga ‘Moja priča’ podijelila je crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke, a nezapaženo nisu prošle ni njezine bujne i divlje kovrče koje gotovo nikada ne fura u javnosti.

‘Znam da je protekla godina bila teška za sve nas na toliko razina pa se samo nadam da se svi brinete o sebi i pronalazite radost i u najmanjim trenucima. Volim vas sve’, napisala je u nastavku objave i primila brojne čestitke.

 
@michelleobama

Otkako je 2016. godine sa suprugom Barackom Obamom napustila Bijelu kuću, Michelle Obama živi mirnijim životom, no i dalje je angažirana oko pomaganja svojoj zajednici.

Usto, bivša prva dama SAD-a proteklih je godina nanizala velike uspjehe sa svojim memoarima ‘Moja priča’ koji su u kratkom roku prerasli u knjižarski fenomen.

@nonbinarygaygoddessoftheworld

Da je zaista tako, najbolje potvrđuje podatak da je knjiga već prvi dan u Americi kupljena u više od 725 tisuća primjeraka, a u iduća dva tjedna prodalo se još dva milijuna.

Jednom prilikom cijenjena spisateljica progovorila je o tome kako se žene odnose same prema sebi, dodavši da je na vlastitoj koži osjetila manjak samopouzdanja, no nije trebalo dugo da promijeni perspektivu i posveti se radu na sebi.

@michelleobama

‘Jednu stvar često čujem od žena dok sam putovala zemljom, a to je da si teško postajemo prioritet. Stavljamo na prvo mjesto naše prijatelje, obitelj, kolege, ali smo sebi često zadnji na listi. Dobra je vijest da to možemo promijeniti. To sam doživjela i u vlastitom životu. Sve krene nabolje kad žena krene odgovore tražiti u sebi i kad to krene nesebično dijeliti’, kazala je tada.

Foto: Instagram

Slični članci