Make your day different

Logo Cover

Mia Kovačić u ulozi modela: 10 streetstyle kombinacija koje otkrivaju njezinu romantičnu ali i buntovničku prirodu

Televizijska voditeljica Mia Kovačić snimila je novu kampanju za  Replay u kojoj je naglasak na romantičnim komadima rokerskog i pomalo buntovničkog prizvuka

 Replay u suradnji s poznatom voditeljicom i dugogodišnjom prezentericom brenda – Mijom Kovačić, ove sezone donosi MUST HAVE komade za uzavrelu atmosferu na gradskoj modnoj sceni. Nova Replay kolekcija savršeno spaja romantične komade s rokerskim i pomalo buntovničkim, stvarajući tako neodoljivu urbanu kombinaciju.

Mia Kovačić

Tako su lepršave haljine u bijeloj boji, prozračne hlače floralnog uzorka i denim po kojem se brend osobito ističe, upotpunjeni efektnim remenjem, metalnim i kožnim detaljima ili robusnim sandalama i natikačama kako bi se postigao snažan street style efekt uz decentnu dozu ženstvenosti.

Mia Kovačić

Replay uvijek nanovo nastoji naglasiti buntovan stav kroz odvažnu kolekciju, ali i snagu koju svaka prava obožavateljica ovog brenda mora imati. Upravo je Mia na neodoljiv način pokazala kako simbioza mladenačkih i elegantnih nota može stvoriti famozne kombinacije koje se mogu nositi u svim prilikama, od dnevnih casual do izazovnih večernjih.

Foto: Goran Čižmešija

 

 


Hzzo


Slični članci