Make your day different

Logo Cover

Melania zgrozila svijet čudnom porukom na jakni, a o svemu se konačno oglasio i predsjednik

Jučer je medijima odjeknula vijest o posjetu Prve dame Amerike izbjegličkom kampu na Meksičkoj granici, no tamo se ništa veliko nije dogodilo, sve dok se Melania nije okrenula i pokazala natpis na jakni. Javnost je ostala bez teksta…

Trumpovi ne prestaju šokirati javnost, no ovoga puta, barem za početak, krivac nije američki predsjednik ‘bez dlake na jeziku’, već njegova supruga. Odnosno, Melanijin zbunjujući izbor odjeće koji je odabrala za svoj nedavni posjet izbjegličkom kampu na Meksičkoj granici u Teksasu.

A tamo se zaputila sama, suprotstavivši se suprugu i njegovoj politici razdvajanja obitelji. No njezina bi namjera bila shvaćena odista dobronamjerno da se u centru za djecu imigranata nije pojavila u kontroverznoj jakni s natpisom: ‘I really don’t care. Do u?’

I što je još važnije, riječ je o vrlo popularnoj Zarinoj jakni, brendu kojeg Melanija inače ne običava nositi, pa je tim čudnije zašto ju je odjenula, i zašto baš sada?

@thecatwalkitalia

Poruka ‘Mene stvarno nije briga. A vas?’ s njene jakne zbunila je i domaćine, a i javnost koja je pokušala doći do odgovora. A njega je prvo odaslala glasnogovornica Prve dame poručivši nam da je to samo jakna, bez skrivene poruke te da bi bilo lijepo kad mediji od ovako važnog posjeta ne bi toliko ‘dramili’ zbog odjeće.

 

@theshaderoom

No, ubrzo se ipak oglasio i sam predsjednik koji je već tradicionalno na Twitteru odgovorio da je ta poruka bila namijenjena isključivo medijima u koje se obitelj Trump toliko razočarala.

‘Melanija je’, poručio je, ‘na svojoj koži iskusila koliko su mediji neiskreni pa im je ovom porukom poručila da joj više stvarno nije stalo do njih’.

@donald.and.melania.trump.45

A je li ona sama odabrala jaknu ili je za nju ipak zaslužan Donald, kojem se suprotstavila ovim odlaskom, to, sudeći prema poruci, očito nećemo doznati.

Njih više nije briga.

@peopletalkru

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci