Make your day different

Logo Cover

Melania Trump zadivila modni svijet haljinom koja je naglasila njezinu krhku i ženstvenu siluetu

Otkako je preuzela titulu prve dame, Melania Trump je pod budnim okom modnih kritičara i fashion fanatika. Njezin stilski potpis svakako karakterizira ljubav prema klasičnoj estetici i uniformiranim komadima s daškom romantičnih detalja, a u nastavku donosimo sve o outfitu kojim je još jednom potvrdila titulu neprikoslovene ikone stila…

Japanski premijer Shinzo Abe se sa suprugom Akie trenutno nalazi u SAD – u te se tim povodom susreo s predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom. Kao i obično, svi su pogledi bili uprti u lijepu prvu damu koja je još jednom demonstrirala svoj besprijekoran osjećaj za stil.

@melaniatrump.style

Odjevena u retro haljinu A kroja s printom prugica Melania je ponovno zaigrala na kartu klasike i sofisticiranosti, a kreacija je u potpunosti istaknula svu ženstvenost američke prve dame. Riječ je o kreaciji venecuelanske dizajnerice Caroline Herrere, a Melania je za ovaj bezvremenski komad izdvojila vrtoglavih 18 tisuća kuna te se još jednom pobrinula da za svoj styling dobije ovacije svih onih koji nešto znače u fashion industriji.

@melaniatrump.style

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci