Make your day different

Logo Cover

Meghan Markle se prvi put oglasila o obiteljskoj drami pred vjenčanje, a evo što je rekla o svom ocu

Posljednjih nekoliko tjedana sve su oči javnosti uprte u obiteljsku dramu Meghan Markle koja će ovu subotu izreći svoje sudbonosno ‘da’ princu Harryju. Nakon noćne more koju joj je priredio vlastiti otac Thomas Markle, buduća vojvotkinja dala je javno priopćenje u kojem je stala na kraj svim nagađanjima koje pune štampu svjetskih medija…

‘Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem vjenčanju. Uvijek sam se brinula za svog oca i nadam se da može dobiti prostor koji mu je potreban kako bi se usredotočio na svoje zdravlje. Željela bih zahvaliti svima koji su poslali poruke potpore. Harry i ja se veselimo da ćemo podijeliti naš poseban dan s vama u subotu’. – izjavila je Megan i time stala na kraj nagađanjima o tome hoće li njezin otac uopće prisustvovati vjenčanju. Istovremeno, američki portal TMZ objavio je kako je Thomas podvrgnut operaciji srca u srijedu.

 

@royalfamiliesinfocus

Obiteljska drama buduće vojvotkinje doživjela je svoj vrhunac kada je Thomas pod krinkom ‘velebnih priprema’ za veliki dan svoje kćeri uhvaćen na paparazzo fotografijama kako se priprema za upoznavanje s članovima kraljevske obitelji, da bi potom u javnost iscurila informacija kako su fotografije bile namještene jer je Thomas udružio snage s paparazzom Jeffom Raynerom i za prodaju ‘ekskluzivnih fotografija’ zaradio 100 milijuna dolara.

@q1069vegas

Doznaje se kako je Kensingtonska palača ograničila pristup novinarima na vjenčanju te kako strogo kontrolira objavljivanje informacija vezanih za veliki dan.

@entertainmenttonight
@alexilubomirski

Fotografije: Instagram

Slični članci