Make your day different

Logo Cover

Meghan Markle na vjenčanje nije pozvala članove vlastite obitelji koji su je zbog toga javno osudili

Iako lista uzvanika koji će prisustvovati vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja još uvijek nije posve definirana, izgleda kako mladenka na nju nije uvrstila imena članova vlastite obitelji. Svoje razočaranje nije mogla skriti njezina polusestra koja je na društvenim mrežama jasno dala do znanja što misli o Meghaninoj odluci…

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle opasno se bliži, a budući da su mladenci za sada pozvali oko 600 uzvanika koji će prisustvovati ceremoniji koja će se održati 19. svibnja. Pa iako je kraljevski par odabrao preko 2 tisuće ljudi ‘iz puka’ koji će imati priliku ceremoniju gledati ‘iz prvog reda’, Meghan na najvažniji događaj života nije pozvala i sve članove svoje obitelji –  uključujući i svoju polusestru koja nije mogla sakriti svoj bijes.

@instylemagazine

‘Iz poštovanja i ljudskosti mogla je pozvati obitelj, a ne dvije tisuće potpunih stranaca. Nije pozvala ni ujaka, brata, mene i svoju najbolju prijateljicu s kojom je prijateljica trideset godina, a ni svoje nećake. Obitelj je obitelj’, napisala je na Twitteru ljuta polusestra Samantha Markle.

Pa iako je poznato kako 52 – godišnja Samantha i 36 – godišnja Meghan nisu imale posve idealan odnos, trudile su se biti involvirane u međusobne živote. Što je buduću vojvotkinju nagnalo na odluku da najljepši dan svoj života ne uveliča prisutnošću najužih članova njezine obitelji, vjerojatno ćemo saznati uskoro kada se oglase i drugi koje je povrijedila odluka lijepe mladenke.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci