Make your day different

Logo Cover

Megan Fox ima novu boju kose! U solo izlasku bez kontroverznog partnera holivudska ljepotica odbacila zaručnički prsten i pokazala novi look

Prije mjesec dana društvenim mrežama odjeknula je vijest o navodnom prekidu najkontroverznijeg holivudskog para – glumice Megan Fox i repera Machine Gun Kellyja. Iako su zaručnici demantirali navode o preljubu te su krenuli na terapiju za parove, čini se kako u njihovoj vezi ipak ne cvjetaju ruže. Štoviše! Junakinja filma ‘Jennifer’s Body’ na post-oscarovski party u organizaciji magazina Vanity Fair uputila se bez partnera, s ruke je skinula zaručnički prsten, a pohvalila se novom bojom kose…

Promjena frizure kod mnogih žena predstavlja odbacivanje stare energije i simbolizira okretanje nove stranice, a to vrlo dobro zna i holivudska ljepotica Megan Fox.

Nakon što se njezina ljubav s reperom Machine Gun Kellyjem našla na kušnji, 36 – godišnja glumica proteklog vikenda odlučila se zabaviti bez zaručnika, a svijetu je ponosno pokazala kako više nije crnka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

Holivudska ljepotica Megan Fox većinu karijere poznata je kao crnka, no s vremena na vrijeme zna se poigrati s perikama pa ju je javnost imala prilike vidjeti i kao plavušu.

Na najiščekivanijoj zabavi godine, onoj u organizaciji časopisa Vanity Fair nakon dodjele Oscara, zvijezda filma ‘Transformeri’ stigla je kao crvenokosa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

Svoje prepoznatljive crne uvojke ofarbala je u zavodljive, bakreno narančaste tonove, vrhove je malčice skratila te je frizuru oblikovala u elegantne polu-valove koji uokviruju lice.

Ono što je mnogima zapelo za oko je činjenica kako je u stajlingu izostavila zaručnički prsten od smaragda i dijamanta kojim ju je reper zaprosio u siječnju prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

Uoči holivudske zabave, glumica je pozirala popularnom fotografu Cibelleu Leviju, koji je ovjekovječio njezin glamurozni styling i transformaciju. U kratkom videu otkrila mu je detalje svog izgleda inspiriranog grčkog mitologijom, koji je uključivao crnu haljinu Miss Sohee i mnogo blještavog nakita brenda Mouawad.

Pogledajte VIDEO:

Podsjetimo, vezu sa četiri godine mlađim reperom, Megan Fox započela je na proljeće 2020. godine nakon razvoda od glumca Briana Austina Greena, kojeg javnost najviše pamti po ulozi u seriji ‘Beverly Hills, 90210’. U braku dugom deset godina, Megan i Brian postali su roditeljima dvojice sinova i kćerkice, a vjerovalo se kako je novu ljubavnu sreću pronašla s američkim reperom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

Sredinom veljače ove godine glumica izbrisala je sve fotografije s četiri godine mlađim glazbenikom, a nakon što su počela pljuštati pitanja o prekidu zaruka, zvijezda filma ‘Transformeri’ podijelila je zagonetnu objavu i potom u potpunosti nestala s društvenih mreža.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci