Make your day different

Logo Cover

Megan Fox drastično promijenila imidž! Holivudska ljepotica pokleknula je pred it nijansom sezone i frizurom koju vole poznate Hrvatice

Otkako se pojavila na sceni, holivudska zavodnica Megan Fox njegovala je dugu, crnu kosu, koja je postala njezinim svojevrsnim zaštitnim znakom. No, još za Noć vještica seksipilna glumica poigrala se s plavom perikom, a čini se kako su joj se svijetli tonovi toliko svidjeli da ih je odlučila primijeniti i na svojoj prirodnoj kosi. Naime, zvijezda filma Transformeri’ svoje uvojke drastično je skratila, a pohvalila se i frizurom koja se uvukla pod kožu i poznatih Hrvatica…

Holivudska ljepotica Megan Fox većinu karijere poznata je kao crnka, a sada se pohvalila promjenom izgleda i u kratkom roku izazvala lavine reakcija.

Naime, 36 – godišnja glumica ofarbala je svoje prepoznatljive crne uvojke u tople, medaste tonove plave boje, a look je osvježila popularnim zavjesa šiškama.

Instagram Story /Screenshot

Trendovi u frizurama dolaze i prolaze, no ono što je sigurno da šiške svaku frizuru čine zanimljivom, a na svakom licu ističu najljepše. Mnogi stručnjaci složit će se kako su šiške najbolji način za osvježavanje frizure, a svojim primjerom to je dokazala i seksipilna glumica.

Junakinja filma ‘Jennifer’s Body’ pokleknula je pred tzv. ‘zavjesa šiškama’ koje je popularizirala slavna francuska glumica Brigitte Bardot, a istoj frizuri nisu odoljele niti dvije poznate Hrvatice – voditeljica Marijana Batinić i poduzetnica Izabel Kovačić.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Atraktivna glumica kosu je skratila za nekoliko centimetara, oblikovavši ju u poludugi, stepenasto ošišani bob, a osvježila ju je toplom plavom bojom, koju je postigla ombre efektom na način da iz tamnog korijena postepeno prelazi u nijansu meda na vrhovima.

Beauty stručnjaci predviđaju kako bi ova topla nijansa plave boje mogla dominirati novom kalendarskom godinom, a već ju nose manekenka Bella Hadid i reality zvijezda Khloe Kardashian.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci