Make your day different

Logo Cover

Megan Fox i Brian Austin Green unatoč krizi nisu digli ruke od svog braka, ali ni jedno s drugoga…

I dok cijeli svijet već godinama bruji o bračnoj krizi glumačkog para Megan Fox i Briana Austina Greena, slavni su supružnici su ‘uhvaćeni’ na odmoru na Havajima gdje su se potpuno prepustili strastima i vrućim poljupcima. Iako su i sami u nekoliko navrata najavljivali razvod, izgleda kako su Megan i Brian odlučili svojoj ljubavi pružiti novu priliku, a sav se uloženi trud višestruko isplatio…

Slavni holivuski par Brian Austin Green i Megan Fox posljednjim su fotografijama definitivno demantirali napise o kraju njihove bračne sreće. Naime, paparazzi su ovjekovječili intimne trenutke zaljubljenih supružnika koji nakon osam godina braka i dalje ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga. Iako su i sami svojedobno najavili razvod, Meghan je u to vrijeme ostala trudna s njihovim trećim djetetom te su još tada donijeli odluku spasiti svoj brak.

 

@eonlineasia

Njihova je burna ljubavna veza ovjekovječena brakom 2010. godine, a u njemu su postali roditelji trojice sinova; 5 – godišnjeg Noaha Shannona, 4 – godišnjeg Bodhija Ransoma i 19-mjesečnog Journeya Rivera.

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci