Make your day different

Logo Cover

Matthew McConaughey proslavio 54. rođendan! Najstariji sin Levi raznježio mnoge dirljivom čestitkom i otkrio osobne detalje o slavnom Oskarovcu

Proslavljeni Oskarovac Matthew McConaughey proteklog vikenda navršio je 54 godine, a tim povodom njegov najstariji sin Levi uputio mu je dirljivu čestitku na društvenim mrežama koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nasljednik holivudskog miljenika i brazilske manekenke Camile Alves raznježio je stotine tisuća obožavatelja nikad viđenim obiteljskim fotografijama, a otkrio je i neke sasvim osobne detalje o slavnom glumcu…

Matthew McConaughey, proslavljeni oscarovac i holivudski miljenik, te zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, 4. studenog proslavio je 54. rođendan, a njegov 15-godišnji sin Levi javno mu je čestitao na društvenim mrežama.

Najstariji sin Matthewa McConaugheya i manekenke Camile Alves ocu je posvetio dirljivu objavu popraćenu rijetkim obiteljskim fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Levi McConaughey (@levimcconaughey)

‘Ljudi poznaju Matthewa McConaugheyja kao glumca i sada pisca, ali ja ga poznajem kao svog oca. Čovjeka koji uvijek nađe vremena za nas, bez obzira na sve, čovjeka koji je uvijek tu za nas i čovjeka koji me naučio cijeniti putovanje, a ne samo odredište. Putovanja tek počinju… Sretan rođendan, Papa!’, poručio je 15-godišnjak uz privatne fotografije iz obiteljskog albuma, a objava je u kratkom roku prikupila pola milijuna lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Motivation | Mindset | Success (@whmmillionaire)

Matthew McConaughey je i kreativni direktor Wild Turkey bourbona, a stvorio je i vlastiti viski Longbranch.

Zvijezda filmova ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Interstellar’ i ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’, sa svoje troje djece, 15-godišnjeg Levija, 13-godišnju Vidu i 10-godišnjeg Livingstona, te s 12 godina mlađom suprugom Brazilkom Camilom Alves, živi u Teksasu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci