Make your day different

Logo Cover

Mateo Kovačić podijelio obiteljske fotke s ljetovanja na kojem im se produžio i kapetan Vatrenih, ‘pala’ je jedna u kupaćim kostimima, ali to nije sve…

Iako svoju privatnost skriva vješto od očiju znatiželjnika, hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić katkad ne može odoljeti da se ne pohvali zanimljivim trenucima iz svakodnevnog života. Igrač Manchester Cityja i njegova supruga Izabel Kovačić trenutno odmaraju na obali Lijepe Naše, a proslavljeni nogometaš na društvenim mrežama otkrio je dašak njihove obiteljske idile. Usto, popularni Vatreni otkrio je kako im se u predahu od nogometnih terena pridružio još jedan član hrvatske nogometne reprezentacije…

Vatreni Mateo Kovačić, koji sa suprugom Izabel očekuje drugo dijete, predah od nogometnih obaveza iskoristio je za bijeg na obalu Lijepe Naše, a u istraživanju juga pridružio mu se njegov prijatelj i kum Luka Modrić s obitelji.

Cijenjeni 30-godišnji nogometaš otkrio je kako sa suprugom Izabel i sinčićem Ivanom trenutno boravi na Korčuli, a objavio je i zajedničku fotku s plaže s 38-godišnjim kapetanom Vatrenih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Obitelj Kovačić i Modrić otputovali su na Korčulu, a Mateo je objavio nekoliko fotografija na kojima je pozirao sa suprugom Izabel  i sinom Ivanom te Lukom i njegovom suprugom Vanjom, a ‘pala’ je i fotografija naših reprezentativaca u kupaćim kostimima!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Prije nego što su otplovili na Korčulu, Mateo Kovačić i Luka Modrić družili su se sa chefom Antonijem Tonijem Bjelančićem, poznatim pod nadimkom Bjelko koji vodi restoran Gastro mare Kobaš na Pelješcu, a naši Vatreni okušali su se u pripremi riblje juhe.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gastro mare Kobaš (@gastromare)

Isti restoran prošle je godine posjetio slavni nogometaš David Beckham te je također s Bjelkom pripremao jelo, nakon čega su objavili snimku na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gastro mare Kobaš (@gastromare)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Slični članci