Make your day different

Logo Cover

Mateo Kovačić: Intimna i emotivna proslava rođendana u društvu dvije najvažnije žene u njegovom životu

Mateo Kovačić u nedjelju je proslavio svoj rođendan, a njegova supruga Izabel potrudila se ovaj poseban datum učiniti nezaboravnim za odabranika svog srca i zvijezdu Real Madrida. Ipak, u namjeri da mu ovaj dan učini što ljepšim lijepa Izabel nije bila sama…

Nogometaš Real Madrida i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić jučer je proslavio svoj 24. rođendan, a njegova supruga Izabel  taj je poseban datum ovjekovječila objavom njihove zajedničke fotografije uz dovitljiv opis.

‘Sretan ti rođendan! Moj suprug stari…’ – napisala je lijepa Izabel u opisu njihove zajedničke fotografije, a u objavi su se ubrzo počeli nizati iskrene čestitke zvijezdi Real Madrida, ali i brojni komentari na račun jedne od najdugotrajnijih i skladnijih ljubavnih priča. Naime, Mateo i Izabel će  17. lipnja proslaviti svoju drugu godišnjicu braka, a zajedno su još od 2010. godine te se čini kako njihova ljubav iz godine u godinu postaje sve jača.

 

@izabelandrijanic

Rođendansku čestitku slavljeniku putem društvenih mreža uputio je i Luka Modrić, Mateov bliski prijatelj suigrač u jednom od najboljih svjetskih nogometnih klubova.

‘Za dobre želje nikad nije kasno! Sretan rođendan brate! ❤️’ – napisao je Luka u opisu njihove zajedničke fotografije.

@lukamodric10

 

Ganut mnogobrojnim čestitkama, i sam se slavljenik oglasio na društvenim mrežama, a čini se kako Mateo svoj rođendan dijeli sa sestrom. Naime, nogometaš je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom mlađom sestrom Katarinom.

‘Sretan nam rođendan’ – stoji u opisu fotografije koju je objavio Mateo, a kadar je ovjekovječio njihov čvrsti zagrljaj i široke osmijehe na njihovim licima.

@mateokovacic8
@mateokovacic8

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci