Make your day different

Logo Cover

Mateo i Izabel Kovačić u slatkom su iščekivanju drugog djeteta! Uoči 7. godišnjice braka zgodna poduzetnica pokazala zaobljeni trbuščić

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel van sebe su od sreće, a razlog ne može biti ljepši. Naime, popularni nogometaš i zagrebačka poduzetnica u slatkom su iščekivanju drugog zajedničkog djeteta. Sretne vijesti obznanila je osnivačica brenda Lunilou na društvenim mrežama i pokazala poveći trbuščić, a čestitke ne prestaju stizati na njihovu adresu…

Vatreni Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel očekuju drugo zajedničko dijete, a sretne vijesti otkrila je zgodna poduzetnica na Instagramu.

Zgodna 31-godišnja osnivačica brenda Lunilou objavila je fotografiju na kojoj svu pažnju krade poveći trbuščić i objavom trudnoće raspametila brojne obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IZAKOVA (@izakova)

Zgodna Zagrepčanka objavila je fotografiju na kojoj pozira naslonjena uz zidić kuće u laskavoj traper haljini, dok rukama obgrljuje zaobljeni trbuščić.

U opisu fotografije stavila je tek emotikon bijelog srca, a brojni obožavatelji i prijatelji ne prestaju nizati čestitke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Podsjetimo, zgodna zagrebačka poduzetnica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

Par će uskoro proslaviti sedmu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca. Kao kruna njihove ljubavi 12. listopada 2020. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno ime Ivan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci