Make your day different

Logo Cover

Maštoviti redizajn interijera omiljenog okupljališta Zagrepčana

Pod novim imenom Oranž Streets, bistro i cafe bar Oranž svojim je gostima predstavio novi stil kuhanja i prezentiranja hrane kroz osvježenu ponudu jelovnika u suradnji sa svjetski poznatim chefom Jeffreyem Vellom, a osim novitetima u kuhinji, Oranž Streets može se pohvaliti i modernim dizajnom interijera

Ovaj rođeni Maltežanin, kojeg je hrvatska javnost upoznala kao chefa nagrađivanih restorana u Zagrebu i Dubrovniku, sa sobom donosi više od dva desetljeća kulinarske prakse diljem Europe. Njegovo iskustvo pokazalo se dragocjenim pri osmišljavanju novog koncepta Oranž Streetsa, čija se kuhinja od samih početaka bazira na svježim namirnicama koje se svakog jutra dopremaju s obližnjeg Dolca.

„Oranž Streets je plod zajedničkog rada cijelog tima u kreiranju nove filozofije kuhanja pod Oranž brendom. Veliku pozornost pridajemo odnosu s našim malim dobavljačima koji nam osiguravaju najkvalitetnije namirnice. Iz tog razloga naši jelovnici su sezonski i mijenjaju se ovisno o dostupnosti lokalnih namirnica a inspiracija za njih je trenutna i dolazi iz prirode. Ovakvim smo pristupom do sada osvojili brojne stalne goste, a nadamo se da će naš osvježeni koncept privući i nove ljubitelje zdravih i ukusnih zalogaja“ – izjavio je XY, Oranž Streets.

Osim novitetima u kuhinji, Oranž Streets može se pohvaliti i modernim dizajnom interijera, u čiji je dosadašnji šarm tim kreativnih individualaca unio i neke nove elemente bazirane na skandinavskom pristupu. Jednostavna elegancija uz dozu praktičnosti i ekološki pristup korištenim materijalima najpoznatije su odlike sjevernjačkog stila u prostoru novog lokala, zamišljenog na način da se svaki gost osjeća što ugodnije i opuštenije. Drveni pultovi i stolice, obilje zelenila i igra svjetlom stvaraju ugodnu atmosferu u kojoj se svaki gost može osjećati kao u vlastitom domu.

Neke preinake u prostoru su ponajprije funkcionalne prirode i provedene u suradnji sa chefom Vellom. Naime, priprema složenijih jela koja će se moći pronaći u novom meniju zahtijeva i drugačiji odnos u prostoru – osim intervencija u kuhinji, jedna od izložbenih vitrina pretvorena je u radni pult na kojem će gastronomski majstori pred gostima od sada pripremati posebno osmišljene specijalitete iz dnevne ponude.

Na ovaj način priprema hrane postaje pristupačnija, a gosti se iz prve ruke mogu uvjeriti u kvalitetu namirnica i vješte ruke Oranžovih kuhara, koji uz ljubazno i uvijek uslužno osoblje čine dirigente uspješnog orkestra.
Stoga posjetite novouređeni lokal na poznatoj adresi i zaplešite u taktovima Oranž Streetsa!

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci