Make your day different

Logo Cover

Massimo Savić otvorio je dušu i prisjetio se najtežih životnih trenutaka: ‘Otac mi je umro od leukemije kad sam imao šest godina…’

Ovog vikenda glazbenik Massimo Savić održat će koncert u Beogradu, a tim povodom dao je veliki intervju u kojem je, između ostalog, progovorio o teškim trenucima svog života. Cijenjeni pjevač prisjetio se mlađih dana te iznio detalje nesvakidašnje ljubavne situacije koja se dogodila između njegovih roditelja…

Uoči nastupa na Tašmajdanu u Beogradu, koji će se održati 18. rujna, hrvatski glazbenik Massimo Savić sjeo je pred kamere srpske televizije Pink i novinaru Nemanji Vujičiću otkrio zanimljive i nepoznate detalje iz privatnog života.

 
 

U velikoj ispovijesti 59-godišnji pjevač pričao je o teškim trenucima, financijskim dugovima i djetinjstvu, no posebno se izdvojila neobična ljubavna priča koja se dogodila između njegovih roditelja.

@massimo.official

‘Oni su se upoznali kada je otac bio slijep, prije operacije. Mislili su da je neće preživjeti, ali jest. Uz vrlo jaku dioptriju progledao je i rekao mojoj majci: ‘Mogu li ja vas posjetiti kada progledam pa da se vjenčamo?’ Krajem 1961. godine mami je stigao telegram da on stiže i to je bilo to. Vjenčali su se, a kasnije sam se rodio i ja. Rastavila ih je bolest, dijagnosticirali su mu leukemiju, on se uplašio, samo je otišao i umro’, započeo je izvođač hita ‘Mali krug velikih ljudi’.

  Advertisement
  Advertisement

‘Neko vrijeme nismo znali gdje je. Kasnije smo otkrili da živi s nekom ženom, koja također umire od raka. Strašno ga je pogodila ta bolest, mene također. Svaki put za moj rođendan slao mi je poklone limuzinom. Mnogo mu toga nisam stigao kazati. Umro je kad sam imao šest godina, tako da sam tek kasnije od njegovih prijatelja saznao sve o njemu’, ispričao je u nastavku.

 
@massimo.official

Massimo se osvrnuo i na razdoblje rata, koje je za njega bilo posebno teško i izazovno, ali i ispričao što je sve naučio tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća.

‘Mnogi su me ujedali i pokušavali mi stati na put. Za vrijeme rata je bilo svakakvih insinuacija. Taj je rat na mene ostavio dubok utisak. Naučio me da ne dajem povjerenje tek tako i da čuvam svoj mali krug velikih ljudi. To su oni što mi stanu u zagrljaj: kći, žena i pas’, zaključio je glazbenik.

@massimo.official

Massimo Savić u sretnom je braku sa suprugom Eni od ožujka 1992. godine, a dva mjeseca kasnije na svijet stigla je njihova kći Mirna. Kada je prvi put ugledao svoju izabranicu, pjevač je mislio kako je ona za njega prevelik zalogaj, no ubrzo je shvatio da je simpatija među njima obostrana.

Nije trebalo dugo da svoju ljubav okrune brakom, a načina na koji je zaprosio svoju odabranicu Massimo se nedavno prisjetio za Gloriju: ‘Dok je spavala, uzeo sam joj mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zamolio je da mi bude supruga.’

@massimo.official

Foto: Instagram

Slični članci