Make your day different

Logo Cover

Marko Tolja na poseban način opisao svoj odnos sa Zrinkom Cvitešić! Glumica oduševila glam rock izdanjem i jednim trikom…

Glumici Zrinki Cvitešić na ovogodišnjoj dodjeli Porina dodijeljena je uloga voditeljice, a na pozornici joj se pridružio riječki glazbenik Marko Tolja.

Lijepa 43 – godišnja glumica za ovu je prigodu posegnula za jednim malim modnim trikom. I oduševila. Korzet, koji je krajem ožujka ove godine nosila na premijeri serije Amazon Primea ‘The Power’ u Londonu, u kojoj glumi s Toni Collette, još je jednom bio zvijezda njenog stajlinga.

I dok se na londonskom crvenom tepihu pojavila u senzualnom izdanju s potpisom domaće dizajnerice Matije Vuice, kad je u crnim hlačama visokog struka nosila korzetni bod u bež boji,  ovoga ga je puta kombinirala uz raskošnu suknju od tila s volanima u istoj boji.

Partnerica bivšeg nogometaša Nike Kranjčara cijeli je look zaokružila podignutom kosom od vrata, a najveće su iznenađenje ipak bile robusne bajkerske čizme.

S druge strane Marko Tolja, 38 – godišnji riječki glazbenik, te je noći bio vjeran smokingu uz koji je nosio leptir mašnu.

Na Instagram profilu opisao je svoj odnos za Zrinkom Cvitešić, koja slovi za jednu od naših najzaposlenijih i najuspješnijih glumica te se može pohvaliti brojnim zavidnim uspjesima, a uz koju ga vežu lijepe zajedničke poslovne suradnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

 

Foto: Instagram

Slični članci