Make your day different

Logo Cover

Marin Čilić i Kristina Milković: Otkriveni detalji vjenčanja o kojem će se još dugo pričati

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova zaručnica Kristina Milković izgovorit će svoje sudbonosno ‘da’ nakon osam godina ljubavne veze. Detalje o vjenčanju o kojem će se još dugo pričati, doznajte u nastavku…

Naš najbolji tenisač Marin Čilić i njegova zaručnica Kristina Milković svoju će ljubav nakon osam godina veze ovjekovječiti bračnim zavjetima 28. travnja na mjestu gdje su se i upoznali – bajkovitom Dubrovniku, doznaje Jutarnji List te dodaje kako će se par jedno drugom izreći svoje sudbonosno ‘da’ u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, a slavlje će se nastaviti u jednoj od najpoznatijih dubrovačkih tvrđava Revelin.

@marincilic_official

Tamo će 400 uzvanika zabavljati Gibonni, uz čiju će glazbu Marin i Kristina zaplesati svoj prvi bračni ples. Kako bi spriječili ‘curenje’ fotografija, budući mladenci su zabranili fotografiranje, dodaje Jutarnji.

@marincilic_official

 

Samozatajna 25- godišnja Dubrovkinja diplomirala je politologiju i psihologiju, a ona i 29 – godišnji tenisač svoju su ljubavnu vezu započeli 2009. godine. Pa iako su odlučili detalje svoje ljubavi čuvati od očiju javnosti, nema sumnje da će se o ovoj glamuroznoj ceremoniji još dugo pričati.

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci