Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić pratitelje iznenadila nesvakidašnjim fotkama u kupaćim kostimima s domaćim potpisom i otkrila kako uživa u čarima ljeta

Marijana Batinić, omiljena RTL-ova voditeljica, još uvijek uživa u svim čarima ljeta, a sa svojih morskih destinacija redovito se javlja na društvenim mrežama. Nakon rodnog Splita, odmor je nastavila na otoku Šolti, odakle je pratitelje razveselila nizom fotografija u kupaćem kostimu. Iako je simpatična Splićanka poznata po svom dobrom stilu, u ovakvom opuštenom izdanju ne viđamo je tako često…

Poznata RTL-ova voditeljica, 41 – godišnja Marijana Batinić dio godišnjeg odmora provela je u rodnom Splitu, a potom se pridružila suprugu i djeci u obiteljskoj vikendici na Šolti, odakle je iznenadila izdanjem s plaže u bikiniju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

 

‘Malo mi za sriću triba – bokun mora, bokun neba, dobre spize i vina. Ma skromnost mi je drugo ime’, našalila se voditeljica uz fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj pozira dobro raspoložena.

Instagram Story/ Screenshot

Zatim je uskočila u dva prekrasna badića s potpisom domaće dizajnerice Anamarije Brkić, poznatijom kao A’marie, te oduševila sjajnom figurom.

Instagram Story/ Screenshot

Zgodna voditeljica ljubav prema modi nedavno je pretočila u suradnju s modnom dizajnericom Kristinom Burjom i poznatom stilisticom Ivom Gradišer, koje su nedavno predstavile novu zajedničku IKona kolekciju koja vrvi prekrasnim, seksi, bezvremenskim haljinama u koje se nije teško zaljubiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Poznata Splićanka na odmoru uživa sa suprugom, marketinškim stručnjakom Matejom Pašalićem, kojem se na vječnu ljubav zavjetovala 2015. godine na intimnoj ceremoniji na zagrebačkom Gornjem gradu, kada su svjedoci bili samo kumovi te Marijanin prijatelj iz djetinjstva Luka Nižetić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Nedugo nakon vjenčanja stigla im je kći Ena, a kao kruna ljubavi u rujnu 2020. godine na svijet je došla djevojčica Roza. Nesvakidašnje ime za svoju mlađu sestru Rozu odabrala je upravo njihova prvorođena kći, a njen izbor svima se jako svidio.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci