Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić pokazala sestru Karlu koja izgleda kao njena blizanka i iskreno opisala njihov odnos: ‘Može biti užasno naporna i iritantna…’

Marijana Batinić već neko vrijeme boravi u rodnom Splitu, gdje odmara od poslovnih obaveza i uživa u društvu obitelji i bliskih prijatelja. Da je jedva dočekala pobjeći na jug Hrvatske i okružiti se ljudima koje dugo nije vidjela, televizijska voditeljica dala je naslutiti brojnim objavama, a u posljednjoj je pokazala 18 godina mlađu sestru Karlu koja joj nevjerojatno nalikuje. Usto, RTL-ova zvijezda sasvim iskreno opisala je njihov odnos i izazvala lavinu reakcija javnosti…

Prije nešto više od dva tjedna Marijana Batinić uputila se u rodni Split u društvu supruga Mateja Pašalića, petogodišnje kćerkice Ene i četveromjesečne Roze kako bi nakratko predahnula od obaveza i posjetila svoju obitelj.

Većinu slobodnog vremena 39-godišnja televizijska voditeljica provodi s 18 godina mlađom sestrom Karlom Batinić, za koju se svi slažu da je njena preslika, a sada se pohvalila njihovom zajedničkom fotografijom iz šetnje splitskom rivom.

@marijanabatinic

U objavi voditeljica showova ‘Ljubav je na selu’ i ‘Život na vagi’ opisala je dvije strane karaktera svoje sestre i otkrila kakav odnos njeguju, a svojim riječima dirnula je i nasmijala mnoge.

Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža … Ovisno o tvom raspoloženju. Ali kad zagusti uvijek je tu! Aj reci, zar nije tako?‘ poručila je poznata Splićanka i pokrenula lavinu komentara oduševljenih obožavatelja.

 
@marijanabatinic

‘Copy paste. Iste ste’, ‘Kopija ste ti i sestra, lijepe ste obje’, ‘Još kad si mlađa sestra pa stariju vidiš kao bankomat’, ‘Koliko ste različite, tolko ste i slične’, ‘Dvije Marijane’, ‘Predivna ti je sestra’, bile su samo neke od reakcija njenih pratitelja.

Inače, krajem prosinca na Instagram Storyju Viktorije Rađe, bivše Miss Dalmacije, osvanuo je videozapis na kojem Karla Batinić pjeva izrazito zahtjevni hit Lad Gage ‘Million reasons’, pokazavši zavidne vokalne sposobnosti kojima ranije nismo imali prilike svjedočiti.

@marijanabatinic

Usto, posebnu pažnju privukla je tijekom nedavnog posjeta sestri Marijani u Zagrebu. Televizijska voditeljica tada je podijelila njihovu fotografiju snimljenu na Britanskom trgu, a svi su se odmah složili kako liče kao jaje jajetu.

Osim sestre Karle, karizmatična Splićanka ima i mlađeg brata Darka. Za razliku od svojih sestara, 27-godišnjak ne voli se medijski eksponirati, no s vremena na vrijeme Marijana Batinić objavi pokoju fotografiju na kojoj pozira u njegovom društvu.

@marijanabatinic

Podsjetimo, RTL-ova voditeljica u sretnom je braku s marketinškim stručnjakom Matejem Pašalićem od 2015. godine. Zaljubljeni supružnici zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav nakon četiri godine veze.

Nedugo nakon vjenčanja stigla im je petogodišnja kćerkica Ena, a lani u rujnu obitelj je postala bogatija za još jednu članicu – djevojčicu Rozu.

Foto: Instagram

Slični članci