Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić ima poseban razlog za ponos! Splitsku voditeljicu preplavile emocije zbog važnog događaja na kojem su nazočili njen brat i sestra

U domu obitelj televizijske voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga, bivšeg rukometaša i marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića, ovih dana pristižu brojne čestitke i lijepe želje. Njihova starija kćer Ena, naime, imala je prvu pričest.

Povodom tog posebnog dana ponosna 43 – godišnja splitska voditeljica objavila je nekoliko obiteljskih fotografija, ali i emotivnu posvetu svojoj prvoj kćeri.

‘Naša velika cura primila je prvu svetu pričest, a mala cura se nije htjela fotkati. Ne znam je li vama tako, ali meni se čini da je moja prva pričest bila prije 10 godina, a ne 35. Još se sjećam molitve koju sam izgovarala s ambona’, poručila je voditeljica uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Matejem Pašalićem i njihovom prvopričesnicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

‘Čestitke Eni, i ponosnim roditeljima’, ‘Iskrene čestitke ciloj obitelji, posebno predivnoj Eni’, ‘Čestitke povodom svete pričesti djevojčici i roditeljima’, ‘predivni ste svi troje, čestitamo’, samo su neki od komentara ispod Marijanine objave.

Osim fotografije na kojoj pozira u društvu supruga i starije kćeri, Marijana Batinić s pratiteljima je podijelila i onu na kojoj joj društvo prave sestra Karla i brat Darko kojeg nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Za Karlu pak, Marijini obožavatelji godinama već ističu da nevjerojatno nalikuje svojoj starijoj sestri s kojom je jako povezana pa se i nerijetko može vidjeti u objavama na njezinim društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Televizijska voditeljica Marijana Batinić u sretnom je braku osam godina s marketinškim stručnjakom Matejem Pašalićem, a početak studenog svake godine za njih ima posebno značenje.

Atraktivna 43 – godišnja Splićanka svog tri godine mlađeg supruga upoznala je točno 1. studenog na jednom partyju povodom Noći vještica, a povodom 12. godišnjice veze uputila mu je dirljivu poruku na Instagramu.

Popularna voditeljica svog životnog suputnika upoznala je u zagrebačkom klubu 2011. godine, a četiri godine kasnije uplovili su u bračnu luku. Samo mjesec dana nakon vjenčanja kao kruna ljubavi stigla im je danas osmogodišnja kćerkica Ena.

U rujnu 2020. godine  poznata obitelj postala je bogatija za još jednu članicu – djevojčicu Rozu. Upravo njezina starija sestra stoji iza zanimljivog imena koje su joj televizijska zvijezda i marketinški stručnjak nadjenuli, a njen odabir oduševio je domaću javnost.

Foto: Instagram


Slični članci