Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić ima novu boju kose, a nije odoljela ni frizuri koja proživljava svojih pet minuta! Komplimenti pljušte sa svih strana

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić godinama je gajila prepoznatljiv imidž tamnokose brinete, no s vremena na vrijeme poigra se s novim bojama i frizurama i svaki put iznova oduševi beauty ovisnice. Splitska voditeljica novu kalendarsku godinu odlučila je zapečatiti promjenom imidža i svoje je, smeđe uvojke, osvježila novim, svjetlijim tonovima, ali i jednom od najpoželjnijih frizura sezone. Riječ je o zavjesa šiškama, koje su, kada je u pitanju frizura, jedan od najboljih načina za suptilnu i efektivnu promjenu. Zgodnoj voditeljici pristaju savršeno, a njezin novi izgled izazvao je salve oduševljenja…

Voditeljica Marijana Batinić u Split je stigla kako bi se nakratko odmorila od poslovnih obveza, no boravak u rodnom gradu iskoristila je i za posjet frizeru.

Zgodna 41 – godišnja voditeljica svoje obožavatelje i pratitelje oduševila je videozapisom iz frizerskog salona u kojem ponosno pokazuje svježe obojanu kosu, ali i novu frizuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

‘Imam novu boju, dužinu kose i ‘zavjesa’ šišku… i staru frizerku koja mi se s kosom igra od moje četvrte (njene šeste!) godine. Prošle smo sve, od pramenova na kapu, preko cufova i bafa, faze ‘fazan’ pa sve do balajaža. I još smo tu – s manje kose, ali i manje ispucanih vrhova’, napisala je uz snimku.

Trendovi u frizurama dolaze i prolaze, no ono što je sigurno da šiške svaku frizuru čine zanimljivom, a na svakom licu ističu najljepše. Mnogi stručnjaci složit će se kako su šiške najbolji način za osvježavanje frizure, a svojim primjerom to je dokazala i simpatična Splićanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Voditeljica showa ‘Ljubav je na selu’ pokleknula je pred tzv. ‘zavjesa šiškama’ koje je popularizirala slavna francuska glumica Brigitte Bardot, a istoj frizuri nije odoljela niti zgodna poduzetnica Izabel Kovačić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Simpatična voditeljica kosu je skratila za nekoliko centimetara, a osvježila ju je preljevom u boji meda. Komplimenti za novi izgled pristižu joj sa svih strana.

Beauty stručnjaci predviđaju kako bi ova topla nijansa plave boje mogla dominirati novom kalendarskom godinom, a već ju nose manekenka Bella Hadid i reality zvijezda Khloe Kardashian.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci