Make your day different

Logo Cover

Marijana Batinić i Ana Gruica pokazale sve čari ‘guštanja’ utroje na splitskim ulicama

Prekrasan sunčan dan izmamio je na svoje ulice brojne Splićane a među njima i dvije poznate dame, voditeljicu Marijanu Batinić i Anu Gruicu. A kako izgleda savršen neradni dan u njihovoj interpretaciji obje su pokazale idiličnim fotografijama na Instagramu

Marijana Batinić, poznata RTL-ova voditeljica, Uskršnje je blagdane provela u rodnom Splitu, u društvu trogodišnje kćerkice Ene i supruga Mateja Pašalića s kojim je u siječnju proslavila tri godine bračne ljubavi. Skladna tročlana obitelj dan je provela na gradskim ulicama okupanim suncem čemu se zasigurno najviše radovala malena Ena.

@marijanabatinic

Osmjeh ne silazi s lica Ane Gruice, splitske glumice, otkako je prošle jeseni pronašla ljubav u zagrljaju Borana Uglešića, markantnog psihijatra. Zaljubljeni par dočekao je i svoj prvi zajednički Uskrs, a u blagdanima su uživali zajedno s malenim Ivanom Maratom, Aninim sinčićem kojeg ima iz veze sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem. Nakon rastanka od Šalkovića Ana se vratila u rodni Split a koliko uživa u gradu i novoj ljubavi najbolje svjedoče njezine posljednje fotografije s Instagrama.

@anagruica

 

@anagruica

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci