Make your day different

Logo Cover

Marija Husar Rimac razgalila srca javnosti emotivnom porukom Katarini i Mati Rimcu, a uspjela je dirnuti čak i majku cijenjenog inovatora

Proteklog vikenda uspješni hrvatski inovator Mate Rimac izmijenio je vjenčane burme s dugogodišnjom partnericom Katarinom Lovrić, a o njihovom velikom danu i dalje se ne prestaje pričati. Među brojnim prijateljima i obožavateljima koji su novopečenim supružnicima čestitali na velikom životnom koraku našla se i poznata glazbenica Marija Husar Rimac. Nekadašnja Divasica podijelila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Vjekoslavom, slavnim poduzetnikom i njegovom izabranicom i razgalila mnoga srca emotivnom porukom…

Prošle subote cijenjeni gospodarstvenik Mate Rimac i njegova izabranica Katarina Lovrić ozakonili su svoju vezu pred svećenikom u Odžaku nedaleko od Livna, a čestitke iz cijelog svijeta i dalje ne prestaju pristizati na njihovu adresu.

 
 

Uglednom 33-godišnjem inovatoru i tri godine mlađoj ekonomistici dirljivu poruku, među ostalima, nekoliko dana nakon vjenčanja uputila je i glazbenica Marija Husar Rimac.

@marijahusar_rimac

‘Dragi naši, Katarina i Mate! Od srca vam čestitamo! Neka Božji blagoslov uvijek počiva nad vama’, započela je nekadašnja članica grupe Divas na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u društvu supruga Vjekoslava i novopečenih supružnika.

  Advertisement
  Advertisement

‘Poštujte se i volite zauvijek. Vole vas vaši Rimci. Niko, Ivan, Marija & Vjeko. P.S. Ova fotografija je od prije godinu dana kada ste se zaručili’, zaključila je pjevačica i pokrenula lavinu pozitivnih reakcija javnosti.

 
@rimac_fanclub

Gdje je točno snimljena fotografija, nije poznato, baš kao ni u kakvoj su točno rodbinskoj vezi Vjekoslav i Mate Rimac, no, uz brojne obožavatelja, oglasila se i Zdenka Rimac, majka osnivača tvrtke Rimac Automobili, ostavivši nekoliko emotikona srca.

S obzirom na to da uspješni inovator i njegova životna suputnica vješto skrivaju detalje svog velikog dana od očiju znatiželjnika, ne zna se jesu li bivša Divasica i njen suprug prisustvovali, kako ga nazivaju, vjenčanju godine.

@vesnasposa

Podsjetimo, Katarina i Mate Rimac pred crkvu su došli u jarko žutoj Neveri, a poslije obreda poduzetnik je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju u mjestu Čaić, koje veže njega i samozatajnu brinetu.

Više od 150 bala sijena, pivske bačve koje su služile kao mini šankovi i palete umjesto stolova, prema Katarininoj želji, od petka navečer čekali su uzvanike.

Facebook Zdenka Rimac

Vjenčanje su pjesmom upotpunili Bajaga i Zabranjeno pušenje, prema želji mladenke. Dok je ona blistala u raskošnoj vjenčanici, proslavljeni mladoženja je, pak, odabrao karirano tamnoplavo odijelo i bijele tenisice.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i njegova dugogodišnja ljubav izrekli su u tajnosti sudbonosno ‘da’ u svibnju ove godine, a vjenčanje se odvilo na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu koja je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda i očiju javnosti.

Facebook Zdenka Rimac

Par u svojoj ljubavi uživa već više od sedam godina. Novopečeni supružnici upoznali su se još davne 2005., no među njima je zaiskrilo tek 10 godina kasnije.

Iako ih rijetko imamo prilike zajedno vidjeti u javnosti, zgodna brineta velika je podrška svom suprugu te ga uglavnom prati na svim većim događanjima važnima za njegovu karijeru.

Foto: Instagram / Facebook

Slični članci