Make your day different

Logo Cover

Marija Cvitanović nakon dugo vremena u javnosti, osmijeh Ankice Dobrić sve govori, a Nives Celzijus odabrala muško donje rublje….

U samom centru Zagreba otvorena je prva trgovina donjeg rublja Alma Ras u Hrvatskoj. Riječ je o istoimenom brendu kvalitetnog donjeg rublja i spavaćeg programa za žene i djecu te brenda Manners za muškarce, a trgovinu su simboličnim rezanjem vrpce službeno otvorili kreativna direktorica kompanije Sedina Memagić, modna dizajnerica, stilistica Marija Cvitanović uz pomoć poznate glumice Helena Minić, koja je ujedno i vodila svečano otvorenje. Među uzvanicima na otvorenju našla su se i brojna poznata lica iz javnog života kao što su Nives Celzijus, Aljoša i Antonija Šerić, Jelena Glišić, Csilla Barath Bastaić, Anita Matić, Ana Vilenica, Ankica Dobrić, Ana Maras, Sanja Vejnović, Ivica Pucar i mnogi drugi.

Punih 20 godina kompanija Alma Ras prepoznata je po upotrebi najfinijih tkanina europskog podrijetla, pristupačnim cijenama, inovacijama, krojenju i dizajnu što daje snažnu poruku kupcima da je Alma Ras asortiman na razini svjetski poznatih brendova. ‘Neodoljiva u svakoj prilici’ nit je vodilja brenda, koji poručuje da se žene u svakodnevnim situacijama mogu osjećati ženstveno i neodoljivo istovremeno uživajući u udobnosti svih modela. Uvjerila su se u to i brojna poznata lica koja su nazočila otvorenju. Glumica Anica Dobrić sretnim je osmjehom pokazala da su teški dani iza nje, a pjevačica Nives Celzijus već je pronašla nekoliko modela donjeg rublja za tajanstvenog muškarca, ali nije otkrila i njegovo ime.

Nives Celzijus

 

Ankica Dobrić

 

Ana Maras, Helena Minić Matanić, Marija Cvitanović i Jelena Glišić

U novootvorenom dućanu u centru Zagreba, može se pronaći Basic linija, a tu su i sezonski modeli od tkanina koji prate žensko tijelo, ističu senzualnost i ženstvenost. Posebno odabrane tkanine i modeli oduševit će sve žene koje se žele osjećati atraktivno i zavodljivo, kako u udobnosti svog doma, tako i u posebnim prilikama.

U širokom asortimanu ovog brenda možete pronaći i odjevne komade koji se idealno kombiniraju s ostatkom garderobe zaokružujući stil koji želite. Asortiman namijenjen cijeloj obitelji oduševit će i vaše mališane pidžamama i donjim rubljem s modernim i veselim bojama, razigranih motiva, dok će kvalitetni materijali od 100% najfinijeg pamuka zadovoljiti potrebe i želje svih roditelja. Brend Manners namijenjen je muškarcima, a napravljen je od prirodnih tkanina, dizajna i krojeva koji energično prate mušku figuru u svakoj situaciji.

Antonija Šerić i Helena Minić Matanić

 

Sanja Vejnović

Foto: Press

Slični članci