Make your day different

Logo Cover

Mariah Carey iskreno progovorila o bolesti ali i razlozima zašto ju je godinama negirala

Mariah Carey, planetarno popularna pjevačica, u razgovoru za People magazin hrabro je otkrila da boluje od bipolarnog poremećaja, koji joj je dijagnosticiran prije 17 godina.

Pjevačica, poznata po svojim iznimnim glasovnim mogućnostima, od bipolarnog poremećaja oboljela je davne 2001. godine, kad je završila na liječenju nakon psihičkog sloma. Dijagnosticiran joj je tip II bipolarnog poremećaja koji se teže prepoznaje. Patila je od depresije i hipomanije – ‘povišenog’ raspoloženja, nesanice, a mučila ju je i česta hiperaktivnost te razdražljivost.

‘Lijek koji uzimam mi se čini prilično dobar. Ne čini me preumornom, tromom i slično. Najvažnije je pronaći odgovarajuću’, ispričala je 49 – godišnja glazbena diva koja je isprva bila uvjerena da ima samo poremećaj spavanja.

‘Godinama se nisam željela suočiti s istinom. Bojala sam se da će me netko razotkriti. Jednostavno je postalo pretežak teret pa sam potražila pomoć i dobila terapiju’, rekla je Mariah. Na ovaj se javni podvig odlučila nošena željom da ohrabri ljude s istom ili sličnom dijagnozom, a koji zbog toga osjećaju sram u društvu.

Mariah Carey u romantičnoj je vezi s 14 godina mlađim Bryanom Tanakom, plesačem, a iz braka s Nickom Cannonom ima šestogodišnje blizance: sina Morocanna i kćer Monroe.

@mariahcarey

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci