Make your day different

Logo Cover

Mangova točasta haljina već je zaradila status proljetnog favorita! Pristaje svakom tipu figure, a uskoro bi se mogla potpuno razgrabiti

Službeni početak proljeća mnogim fashionisticama izmamio je osmijeh na lica, jer debeli kaputi odlaze u zaborav, a u prvi plan padaju lepršave ženstvene haljine i drugi laganiji komadi. U novoj kolekciji španjolskog modnog diva Manga mogu se uloviti fantastične statement kreacije koje govore same za sebe, no čini se kako je jedna haljina već sada zaradila status modnog favorita. Riječ je o dugom modelu točkastog uzorka s volanima koji otkriva jedno rame, a uskoro bi se mogao u potpunosti razgrabiti…

Izgleda da bezvremenske točkice ni ove sezone neće biti ništa manje poželjne među svjetskim trendsetericama, barem ako je suditi po novoj kolekciji popularnog high street brenda Manga.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Među brojnim komadima, kao stvorenim za prve tople dane, posebnu pažnju plijeni ženstvena haljina koja pristaje svakom tipu ženske figure i ne zahtijeva nikakav trud oko stiliziranja.

Mango

Riječ je o maxi modelu asimetričnog ovratnika i dugih rukava koji otkriva jedno rame, a zahvaljujući remenu na području struka, vizualno stanjuje i proljepšava liniju.

Mangova lepršava haljina idealan je odabir za tople proljetne dane jer se može isfurati u gotovo svakoj prilici, ali i uz razne tipove obuće – od kaubojskih čizama, preko natikača s visokim potpeticama i balerinki pa sve do tenisica.

 
Mango, 549,90 kn

Iako dizajnom može parirati kreacijama s luksuznim potpisom, ovaj odjevni komad prodaje se po pristupačnoj cijeni od 550 kuna, a odlučite li u njega uložiti, sigurno je da nećete požaliti.

  Advertisement

Ipak, čini se kako je točkasta haljina već sada pobudila veliki interes među modnim entuzijasticama, jer su veličine XS i L već potpuno rasprodane pa bi uskoro mogla nestati s polica.

Mango

Foto: Mango

Slični članci