Make your day different

Logo Cover

Mangova jakna od umjetnog krzna u ‘it’ boji sezone novi je predmet žudnje modnih ovisnica, a trenutno se može ugrabiti na sniženju

Uz neizostavne prošivene jakne i vunene kapute, nadolazeće mjesece obilježit će i outwear od umjetnog krzna. Chic odjevni komad koji ne izlazi iz mode ove sezone dobio je suvremenije ruho kroz siluete i zanimljive detalje za svačiji ukus i stil, a jedan model već se istaknuo kao najpoželjniji. Riječ je o kratkoj bundi koja imitira pravo krzno s potpisom španjolskog modnog diva Mango, a krasi ga upečatljiv dizajn i it boja sezone. Statement jakna stvorena za privlačenje pažnje u kratkom je roku osvojila srca svjetskih trendseterica, a trenutno se može ugrabiti na sniženju…

Outweari od umjetnog krzna prvi su izbor mnogim zaljubljenicama u modu tijekom hladnijih mjeseci, stoga ne čudi da je raskošna jakna u boji crvenog vina iz kolekcije španjolskog high street brenda Mango postala pravi hit.

Da je riječ o jednom od najpoželjnijih komada sezone, najbolje potvrđuje činjenica kako se u većini zemalja već potpuno razgrabio.

@melissa_thiebaut

Statement model specifičan je po predimenzioniranom preklopnom ovratniku, mekoj teksturi i efektnoj boji crvenog vina, a već je postao pravi hit na Instagramu.

@wustova

Iako se čini da je za ovaj odjevni predmet potrebno izdvojiti vrtoglavu svotu novca, to zapravo nije slučaj. Naime, jakna od umjetnog krzna s potpisom španjolskog high street giganta prodaje se po cijeni od 100 eura, no trenutačno se može uloviti po sniženoj cijeni od svega 70 eura, te je definitivno jedan od komada u koji vrijedi uložiti.

Mango, 99.99 € (753.37 kn) — 69.99 € (527.34 kn)

Dok se u većini zemalja diljem svijeta već u potpunosti rasprodao, u Hrvatskoj se još uvijek može ugrabiti u ponekim fizičkim trgovinama.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci