Make your day different

Logo Cover

Manekenka Hailey Baldwin itekako zna kako zagolicati maštu cijeloj vojsci svojih fanova…

Uz revije koje nosi i naslovnice na kojima se pojavljuje, Hailey Baldwin zavodi i spontanim kadrovima kojima golica maštu svojih pratitelja na Instagram profilu. Iako je američka manekenka fotografijom željela pokazati vidljive tragove sunčanja – oni su se, slučajno ili ne, pronašli na poprilično atraktivnom mjestu. Naravno, na sveopću radost njezinih 11 milijuna pratitelja….

Hailey Baldwin je sve do 2014. odrastala izvan krugova fashion industrije, a zbog svog poznatog prezimena i atraktivnog izgleda strelovitom je brzinom postala jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Kćer američkog glumca Stephena Baldwina i grafičke dizajnerice Kennye Deodato Baldwin zajahala je na valu popularnosti društvenih mreža pa sada njezin Instagram profil broji preko 11 milijuna pratitelja. Naravno, Hailey se vraški trudi zadržati njihovo zanimanje pa ih ponekad razveseli ponekom spontanom fotografijom. Naravno, pri tom ne zaboravlja zaigrati na kartu seksepila, pa je i posljednja fotografija u nizu izazvala salve oduševljenja. Na njoj 21 – godišnja manekenka pokazuje vidljive tragove sunčanja, a oni se na radost njezinih pratitelja – nalaze se na atraktivnom mjestu.

‘Što kažete na tragove sunčanja’ – piše u opisu fotografije na kojoj je Hailey strateškom pozom dodatno istaknula svoj seksepil i bujno poprsje. Objavu je rekordnom brzinom lajkalo preko 650 tisuća njezinih vjernih pratitelja, a preko 5 tisuća komentara i komplimenata jasan je dokaz kako je plavokosa manekenka uspjela u svom naumu.

 

@haileybaldwin

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci