Make your day different

Logo Cover

Manekenka Chrissy Teigen objavila fotografiju kojom je pokazala kako uistinu izgleda tijelo žene nakon poroda

Nakon mukotrpne borbe s neplodnošću, manekenka Chrissy Teigen i glazbenik postali roditelji po drugi put – ovaj put malenog dječaka kojem su slavni supružnici nadjenuli neobično ime. Kako zaista izgleda žena nakon poroda, uvijek britka i iskrena Chrissy zorno je demonstirala fotografijom s kojom se uistinu mogu poistovjetiti sve majke ovog svijeta….

Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend postali su roditelji svog drugog djeteta – ovaj put dječaka kojem su nadjenuli ime Miles Theodore Stephens. 32 – godišnja manekenka i sedam godina stariji glazbenik ponosni su roditelji dvogodišnje kćerkice Lune, a Chrissy je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog novorođenog sinčića.

@chrissyteigen

Nakon toga je sa svojim pratiteljima podijelila i vlastitu fotografiju koja je zorno prikazala kako izgleda tijelo žene nakon poroda. Kadar na kojem slavna manekenka pozira sa steznikom oko trbuha i s malenim Milesom u naručju, Chrissy je hrabro objavila na društvenim mrežama te još jednom izazvala oduševljenje svojih pratitelja.

@chrissyteigen

Slavna manekenka je nakon rođenja svoje prve kćeri patila od postporođajne depresije, no čini se kako je želja za majčinstvom bila jača od straha da će se povijest ponoviti.

@johnlegend
@chrissyteigen
@chrissyteigen

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci