Make your day different

Logo Cover

Majka Meghan Markle stigla u London: Upoznajte Doriju Ragland, buduću punicu princa Harryja!

Svjetski mediji raspisali su se kako je Doria Ragland, majka buduće vojvotkinje Meghan Markle, u strogoj tajnosti stigla u London. Do kraljevskog vjenčanja dijeli nas svega tjedan dana pa je njezin dolazak bio nužan kako bi upoznala članove obitelji princa Harryja, ali i uzbuđenoj mladenki bila pri ruci u posljednjim pripremama za njezin najvažniji dan.

O majci buduće vojvotkinje Meghan Markle posljednjih se tjedana piše mnogo po svjetskim medijima. 61 – godišnja Doria Ragland socijalna je radnica i instruktorica joge, a upravo je ljubav prema toj istočnjačkoj vještini prenijela i na svoju slavnu kći.

@meghanmarkleig

 

@meghanmarkle_hd

 

@harry_meghan_daily

Za razliku od bivšeg supruga Doria je budućeg zeta upoznala još prošle godine. Thomas Markle također je već stigao u britansku prijestolnicu, a njegov su dolazak uspjeli uhvatiti fotoreporteri. Otac Meghan Markle izjavio je kako je presretan zvog kćerkine udaje. Mladenku će dopratiti do oltara, do kapelice Sv. Georgea. Prema službenom protokolu za majku Meghan Markle osigurano je posebno mjesto na ceremoniji vjenčanja, a ona će mladenku pratiti u automobilu na putu do londonske kapelice.

@meghanmarklessparkle

Doria Ragland i Thomas Markle rastali su se prije 30 godina, a u braku su bili devet.

 

Foto: Instagram

Slični članci