Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput suprugu Nenadu za rođendan priredila čak 3 urnebesna iznenađenja, jedan ga je ostavio bez teksta, drugi izmamio osmijeh, a treći šokirao…….

Nakon što su prije tri dana Maja Šuput i Nenad Tatarinov nazdravili svojoj drugoj godišnjici braka na red je došla i proslava Nenadovog 37. rođendana. Popularna glazbenica dobro se pripremila za taj dan. Suprugu je za njegov dan priredila 3 ludo dobra iznenađenja…..

Da je ne samo dobra pjevačica i zabavljačica Maja Šuput dobra je i – supruga. Njegov rođendanski dan započela je glazbenom čestitkom na Instagram Storyju, na kojoj je u kadru njihov dvomjesečni sinčić Bloom.

Naravno, uslijedila je i zajednička fotografija tate i sina snimljenoj nedavno u Istri, a na kojoj obojica nose identične ružičaste kupaće hlačice.

U opisu fotografije napisala je: ‘Želimo ti da nam ostaneš baš ovakav kakav jesi. Najbolji muž i tata. Sretan rođendan ljubavi. Volimo teee.’

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Potom je na svom Instagram Storyju otkrila kako je Nenada prvo odvela u salon za tetoviranje. Duhovito je i dodala: ‘Malo je u šoku…’

Screenshot / Instagram Story

Slavljenik je iz salona izašao s tetoviranim imenom sinčića – Bloom, ali to nije bio kraj svim Majinim iznenađenjima.

Screenshot / Instagram Story

Uslijedio je obiteljski odlazak na ručak u jedan zagrebački restoran, a potom i odlazak u školu letenja.

Naime, Maja je supruga upisala u školu letenja pa je njegov prvi sat snimila, ali i dojmove nakon leta.

Screenshot / Instagram Story

 

Screenshot / Instagram Story

Ovaj će mu rođendan zasigurno zauvijek ostati u pamćenju.

@majasuput

Popularna 41-godišnja glazbenica i četiri godine mlađi poduzetnik zakleli su se na vječnu ljubav 11. svibnja 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže. Kao kruna njihove ljubavi 17. ožujka na svijet je stigao i njihov sinčić kojem su ponosni rodtelji nadjenuli ime – Bloom.

Foto: Instagram/Instagram Story/screenshot

Slični članci