Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput slavi 43. rođendan! Ulazak u novu životnu godinu obilježila je senzacionalnim fotkama s krova zgrade, ali suprug je ipak sve nadmašio

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput Tatarinov danas slavi 43. rođendan! Čestitke na njezinu adresu pristižu od ranog jutra, a svestrana pjevačica i poduzetnica ulazak u novu životnu godinu obilježila je u velikom stilu i na društvenim mrežama. Prije 9 sati ujutro na njezinom Instagram profilu osvanule su dvije slavljeničke fotografije, koje su, ni manje ni više, nego nastale – na krovu zgrade! Glazbenica i voditeljica ovim prizorom oduševila je mnogobrojne pratitelje, ali i otkrila tko je od jutra bio zaslužan za aranžman…

‘Danas mi je rođendan. Osjećam se kao da sam na vrhu svijeta’, poručila je s ponosom Maja Šuput na Instagramu povodom 43. rođendana koji ove godine slavi u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Osnivačica brenda Majushka za svoj veliki dan posebno se dotjerala, zablistavši u bijeloj kratkoj haljini s velikom mašnom na leđima i mnoštvom ružičastih balona u ruci.

@majasuput Instagram Story/Screenshot

Popularna domaća glazbenica i poduzetnica potom je putem Instagram Storyja pokazala kako je photosession na krovu zgrade izgledao iza objektiva. ‘Unatoč tom što se užasno bojim visine, pristajem na slikanje na vrhu zgrade’, napisala je i otkrila kako je uz nju bio njezin dugogodišnji prijatelj i kolega, modni stilist Marko Grubnić koji ju je cijelo vrijeme držao za ruku.

@majasuput Instagram Story / Screenshot

Uvijek dobro raspoložena pjevačica ovoga puta ipak je malo bila u strahu, no uz podršku prijatelja, ali i supruga Nenada Tatarinova, koji je bio zaslužan za aranžman balona, uspješno je odradila fotkanje na krovu jedne zagrebačke zgrade.

@majasuput Instagram Story / Screenshot

Konačni prizor Majinih slavljeničkih fotografija sve je oduševio, a nije dugo trebalo da se u komentaru počnu nizati čestitke. Pjevačici su najljepše želje uputila i brojna poznata lica, među kojima su Bojana Gregorić Vejzović, Pedro Soltz, Nataša Janjić, Ivan Šarić i Paula Sikirić. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Brojni obožavatelji pjevačicu će na malim ekranima ponovno moći gledati već ove subote kada starta nova sezona showa ‘Supertalent’, u čijem se žiriju nalazi Maja, uz Martinu Tomčić Moskaljov, Davora Bilmana i novog člana Fabijana Medvešeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci