Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput napustila bolnicu, a prvom zajedničkom fotografijom supruga i sinčića razgalila je mnoga srca! Svi su komentirali samo jedno….

Obitelj glazbenice Maje Šuput i poduzetnika Nenada Tatarinova prije pet dana postala je bogatija za jednog člana. Popularna pjevačica donijela je svijet prvog sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a danas je svojim je mnogobrojnim prijateljima i obožavateljima otkrila kako su ona i sinčić napustili bolnicu i kako je izgledalo prvo zajedničko obiteljsko jutro. Jedan detalj posebno je razgalio sva srca….

Glazbenica Maja Šuput i njen suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, u srijedu poslijepodne oko 16.30 postali su roditelji prvog sinčića.

Pet dana kasnije popularna glazbenica napustila je bolnicu i otkrila kako je iza ponosnih roditelja i prva je zajednička noć sa sinčićem u njihovom domu.

Prvom fotografijom supruga i sina razgalila je mnoga srca, a svi su komentirali samo jedno – bujnu bebini kosicu.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

‘Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada’, napisala je pjevačica ispod objave koja je u samo sat v remena prikupila gotovo 50 tisuća lajkova.

Maja Šuput od samog početka nije skrivala koliko je uzbuđena što će postati majka, a protekla dva mjeseca provela je pripremajući dom za dolazak novog člana obitelji.

Nakon što je otkrila kako izgleda unutrašnjost bajkovite dječje sobe, uvijek dobro raspoložena poduzetnica nije mogla odoljeti da se ne pohvali raskošnim ormarom za svog mezimca koji je sama opremila i posložila.

@majasuput

Poznati par u bračnu luku uplovio je prije dvije godine u svibnju na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a o njihovom vjenčanju pričalo se još danima.

Foto: Instagram

Slični članci