Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput i Nenad Tatarinov sitno broje do rođenja prvog sinčića, a glazbenica se sada pohvalila bajkovito uređenom dječjom sobom s motivima koji tope srca….

Popularna glazbenica i poduzetnica Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov sitno broje do dolaska njihovog prvog djeteta – sinčića na svijet. Stoga ne čudi da su u tijeku velike pripreme za njegov dolazak. Maja se svojim obožavateljima pohvalila kako je uredila dječju sobu, a prizor je uistinu bajkovit ….

Otkako je otkrila javnosti na originalan način da je u blaženom stanju, Maja Šuput ne skida sretan osmijeh s lica, onakakv kakav krasi samo buduće majke.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov/foto Cover Style

Od tada sa svojim obožavateljima i prijateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli svaki trenutak proveden u iščekivanju prinove.

Nakon što je nedavno 41 – godišnja glazbenica i vlasnica brenda Majushka otkrila kako će ona i suprug Nenad Tatarinov sinu nadjenuti strano ime sada je svoje pratitelje na Instagramu oduševila i slikom s ultrazvuka.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U videu, pak, koji je glazbenica podijelila sa svojim pratiteljima otkrila je kako su ona i Nenad već uredili dječju sobu za sinčića. Iako soba još uvijek nije uređena do kraja te nedostaje namještaj, Maja nije mogla odoljeti, a da ne pokaže kako su obojili zidove.

‘Soba za pišonju skoro gotova, namještaj stiže…’, napisala je Maja na videu koji otkriva izgled dječje sobice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Boja koju su odabrali za zidove i podove je nježno siva s dodatkom baby plave, a svi zidovi u prostoriji ručno su oslikani u simpatične dječje motive pa će tako njihov prvi sinčić biti okružen bajkovitim prizorom – medvjedićima, lavićima, zečićima i ostalom ekipom koja nebom leti u balonima, okružena oblacima, pticama i avionima. Uistinu, bajkovito!

Instagram Story/screenshot

Maja Šuput i Nenad Tatarinov zaljubili su se u kolovozu 2017. godine, ali upoznali su se još 2015. kad je glazbenica prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je on tada obnašao funkciju generalnog direktora.

Puljanin ruskih korijena osvojio ju je tek nakon trećeg dolaska, a od tada su nerazdvojni.

@majasuput

Poznati par u bračnu luku uplovio je prije nepune dvije godine u svibnju na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a o njihovom vjenčanju pričalo se još danima.

Zaljubljeni supružnici dijele veliku strast prema putovanjima, spavanju u hotelima i isprobavanju gastronomskih specijaliteta pa je njihova prva godina bračnog života bila ispunjena zajedničkim užitcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Foto: Instagram/Instagram Story/screenshot

Slični članci