Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju veliki razlog za slavlje! Preslatkim fotkama otkrili zašto ne skidaju osmijehe s lica, čestitke ne prestaju stizati

Pjevačica Maja Šuput danas ima poseban razlog za slavlje! Na današnji dan, prije točno tri godine, izrekla je sudbonosno ‘da’ poduzetniku Nenadu Tatarinovu, a kao kruna njihove ljubavi prije godinu dana stigao im je sinčić Bloom. Tom prigodom voditeljica showa ‘Ples sa zvijezdama’ svom suprugu posvetila je romantičnu objavu na društvenim mrežama, a čestitkama su se pridružila mnoga slavna lica…

Maja Šuput, 42 – godišnja pjevačica i voditeljica i njezin 39 – godišnji odabranik Nenad Tatarinov 11. svibnja 2019. godine uplovili su u bračnu luku, a na vječnu ljubav zavjetovali su se na luksuznom imanju Menghetti u istarskim Balama. Zagrebačka pjevačica svom životnom suputniku ovaj poseban dan čestitala je i objavom na Instagramu, podijelivši predivne obiteljske fotografije na kojima im se pridružio i maleni Bloom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

‘Sretna nam godišnjica braka mužiću. Nek smo živi i zdravi još godina sto. Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno”, napisala je pjevačica. Čestitkama su se pridružile i pjevačice Franka Batelić i Nina Badrić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

@majasuput

Podsjetimo, Maja i Nenad na vječnu ljubav zavjetovali su se 11. svibnja 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Na svečanoj ceremoniji pjevala je operna pjevačica Martina Tomčić, jedna od članica žirija Supertalenta s kojom je Maja te godine ocjenjivala kandidate.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačicu je do oltara dovela majka, a raskošnu vjenčanicu dizajnirao joj je dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić. Haljina je sa stražnje strane otkrivala leđa i imala raskošan slojeviti šlep s volanima, a s prednje strane bila je skrojena tako da prati liniju tijela, dok je u gornjem dijelu izgledala kao korzet od prozirnog tila.

@majasuput

Kao kruna njihove ljubavi 17. ožujka 2021. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli neobično ime Bloom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

Slični članci