Make your day different

Logo Cover

Maja Šuput i dalje fura trend dokoljenka (Gucci, naravno!) i sandala! Nekima se sviđa, ali ne baš svima….

Iako je već svima jasno kako je stilski potpis Maje Šuput sve samo ne dosadan i bezličan, glazbenica je svojim posljednjim stylingom izazvala salve oduševljenja svojih pratitelja. Mada je trend kombiniranja čarapa i sandala još uvijek tema koja izaziva podijeljena mišljenja, Maja je ga je svojim posljednjim outfitom uspjela isfurati do savršenstva… Sviđalo se to nekome ili ne.

Ljubav prema trendu kombiniranja dokoljenki sa sandalama i salonkama dijele brojne svjetske zvijezde, a objeručke ga je prihvatila i glazbenica Maja Šuput. Iako već i ptice na grani znaju da se Majin stilski potpis samo ne monoton i bazičan, glazbenica nas svako malo ponovno iznenadi svojom odvažnošću kada su u pitanju modne igrice. Odjevena u puderasto rozu polo majicu i kratke hlačice koje je kombinirala sa srebreno šljokičavim sandalama na block potpeticu, Maja je pozirala u luksuznom vlaku a cijeli je outfit razigrala rozim dokoljenkama s geometrijskim printom. I Gucci potpisom, naravno!

 

@majasuput

U komentarima fotografije ubrzo se počeli nizati komplimenti Majinih vjernih fanova koji gotovo religiozno prate svaki njezin korak, ali i modne kombinacije za koje većinom imaju samo riječi hvale.

Fotografije: Instagram

Slični članci