Make your day different

Logo Cover

Luksuzni istarski Hotel Meneghetti i slovenski vinar Edi Simčič pripremaju jedinstven vrhunski wine & dine doživljaj, ali i jedno specijalno spa iznenađenje

Luksuzni istarski Hotel Meneghetti u suradnji sa slovenskim vinarom Edijem Simčičem priprema jedinstven vrhunski wine & dine doživljaj, ali i jedno specijalno spa iznenađenje, iskustvo koje ne želimo propustiti! U nastavku doznajte kako možete biti dijelom ove ekskluzivne priče…

Luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery koji već godinama privlači brojne hedoniste i gastronome iz cijelog svijeta ove je sezone najavio brojna vrhunska wine & dine događanja koja će zadovoljiti i ona najizbirljivija nepca i ukuse.

Već sljedeći tjedan, točnije 6. travnja, predstavit će vrhunska vina s potpisom Edija Simčiča, jednog od najboljih vinara u Sloveniji, čija se vinarija nalazi u Goriškim brdima, a koju vodi sa sinom Aleksom, sljedeći tako dugogodišnju obiteljsku tradiciju.

Uz vrhunsku ponudu vina i maslinovog ulja s vlastitim potpisom Meneghetti gosti uživati će i u tanjurima koji izlaze iz kuhinje restorana Meneghetti, koji su prava mala okusna i vizualna remek djela, a iza svakog od njih ponosno stoji cijenjeni chef Damir Pejčinović.

 

Međutim, to nije sve. U ovom uistinu vrhunskom premium paketu krije se i jedan ekskluzivni poklon u vrhunski opremljenom Meneghetti Spa Centru, mjestu koje je mnogima (provjereno!) prvo na listi za bjeg od stresa, briga i umora.

Od ove godine u ponudi su i dva nova tretmana – vinoterapija i terapija maslinovim uljem, nakon kojih će vam koža biti beskrajno zahvalna.

Vinoterapija
Okus finog vina ne doživljava se uvijek kroz nepce, ali njegove blagodati možete osjetiti i kroz kožu. Tretman započinje slasnim pilingom za tijelo od grožđa, a nastavlja se masažom, na početku serumom od crnog vina, obogaćenom antioksidansima i polifenolima, a zatim hladno prešanim, organskim uljem grožđa.

Terapija maslinovim uljem
Kroz ovo iskustvo njegovat ćete svoje tijelo, omekšati i hidratizirati kožu, a na kraju ćete biti glatki poput mediteranskog povjetarca. Iskustvo počinje pilingom tijela sa sjemenkama masline, nakon čega slijedi obnavljajuća i hidratantna masaža maslinovim serumom i završava duboko njegujućom masažom organskim djevičanskim maslinovim uljem.

*Jedan tretman po izboru, po osobi, uključen u cijenu Premium paketa.

Birati možete između OSNOVNOG i PREMIUM paketa, a svoj dolazak možete rezervirati: OVDJE!

Foto: Matej Paluh/promo

Slični članci