Make your day different

Logo Cover

Luksuzna istarska oaza čijim je ljepotama, ali i vrhunskoj (i bogatoj!) ponudi teško reći ‘ne’ u svoju je ponudu uvrstila i cigare s vlastitim potpisom….

Postoji izreka da su ‘jedna čaša viskija i cigara dnevno recept za dugogodišnji život’, a s tom će se tvrdnjom, nema sumnje, složiti svi ljubitelji luksuza i čistog hedonizma koji, poput brojnih slavnih cool likova, primjerice holivudskih glumaca Jacka Nicholsona, Ala Pacina ili Matthew Mcconaugheya, ne kriju koliko uživaju u plavičastom oblaku dima. Ok, rijetko će i koja žena priznati da ne postoji bolji (i više sexy!) prizor od frajera koji drži cigaru u ruci. Luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery, koji svake godine ljepotom i ponudom privlači mnogobrojne hedoniste i gastronome diljem svijeta, ove je godine u svoju raskošnu ponudu, osim standardno profinjenih i nagrađivanih vina i maslinovih ulja, dodao još jednu novinu –  Meneghetti Valle d’Istria – vrhunski proizvedene cigare. I to njih čak 8!

I tek letimični pogled na fotografije slavnih cool likova poput Brucea Willisa, Morgana Freemana ili Jacka Nicholsona s cigarom u ruci rasplamsat će maštu i najtvrđih zagovornica zdravih navika. Jer, frajeri s cigarom uvijek su bili, i bit će – sexy.

@classy.circle

Uostalom, kako bi Al Pachino izgledao u kultnom filmu ‘Kum’ bez cigare? Bezveze! Simbol luksuza, prestiža i Kube, cigare su vjekovima unazad jedan od omiljenih poroka, a uživanje u vrhunskoj cigari je poput uživanja u vrhunskom vinu. Znaju to vrlo dobro u luksuznom istarskom Meneghetti Wine Hotel & Winery-u, koji su svojoj bogatoj ponudi dodali još jednu novinu.

@arshiamanshadi

Riječ je o Meneghetti Valle d’Istria ručno izrađenim cigarama, s najvećom pažnjom, preciznošću za čiju su proizvodnju korišteni najbolji duhani iz različitih regija Nikaragve, koju garantiraju samo najbolji stručnjaci za duhan.

Iz  linije Meneghetti Valle d’Istra posebice izdvajaju format Lancero u dvije verzije; Maduro i Classic.

 

Lancero je poseban format koji cijene istinski ljubitelji – aficionadosi, a koriste samo rijetki brendovi cigara. Za njihovu izradu potrebne su posebne vještine.

‘Cigare su stvarane dvije godine u fabrici u Nikaragvi samo za nas i rezultat je 8 vrsta visoko kvalitetnih cigara, svaka od njih kreirana je po jedinstvenom blendu i po našem brendu. Blendiranje su radili najveći Nikaragvanski blenderi, i postigli savršenstvo. A mi smo na našoj strani postigli jako dobre cijene i cigare idu na tržište već ovaj tjedan. Time je još jedan biser dodan u krunu naše selekcije pod imenom Valle D’Istria, gdje se već nalazi naš vrhunski Meneghetti Brandy XO te pjenušci (Meneghetti Classic i Meneghetti Classic Rose), a u budućnosti će se i dodavati još jedinstvenih noviteta. Ime selekcije tih najelitnijih proizvoda – Valle D’Istria – predstavlja tribute divnoj općini Bale u kojoj je Meneghetti brend nastao i uspješno se razvija već više od dva desetljeća. Samim time svi proizvodi iz te selekcije, pa tako i cigare, nose i povijesni grb općine’, otkrili su nam iz istarskog Meneghetti Wine Hotel & Winery-a.

Za svaku od cigara koje proizvode predlažu i savršeni pairing s pićem koje ju najbolje nadopunjava, a svih 8 vrsta nudi se i u posebno dizajniranoj kutiji za selekciju što svakako može biti i više nego izvrstan odabir za poklon svim ljubiteljima ovog divnog, duhanskog proizvoda.

Meneghetti Classic Rose i Meneghetti Classic

Foto: Instagram/promo

Slični članci