Make your day different

Logo Cover

Luka i Petra Nižetić: Emotivan susret brata i sestre nakon gotovo dvije duge godine razdvojenosti!

Nakon što se prije gotovo dvije godine preselila u Ameriku radi ljubavi, Petra Nižetić posjetila je rodni Split kako bi konačno vidjela najuže članove svoje obitelji.  Njezin povratak posebno je razveselio Petrinog brata, glazbenika Luku Nižetića koji ne skriva svoje emocije što mu se voljena sestra konačno ušuljala u zagrljaj…

Prošle su gotovo dvije godine otkako se Petra Nižetić radi ljubavi prema svom suprugu Frani Masteliću preselila u daleku Ameriku, a iako beskrajno uživa u svom novom životu, plavokosa Splićanka priznaje kako joj je 2017. godina bila prožeta velikim promjenama i snažnim emocijama. Naime, protekla je godina u životu plavokose Splićanke bila ujedno i prva u kojoj nije vidjela svoje roditelje i brata, glazbenika Luku Nižetića, ali i prva u kojoj nije posjetila svoj dom. Stoga ne čudi koliko je njezin posjet rodnom gradu usrećio Luku koji nije mogao sakriti svoju sreću što je konačno zagrlio svoju voljenu sestru!

Došla mi je! 😍 Nakon godinu i osam miseci! Seja moja! ❤🍹 – napisao je presretni Luka u opisu njihove zajedničke fotografije, a kadar koji prikazuje ponovni susret brata i sestre razgalio je srca njegovih vjernih pratitelja.

@lukanizetic

 

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci