Make your day different

Logo Cover

Luka Modrić i Mateo Kovačić sa suprugama u izlasku: Lijepa Izabel u sandalama s nojevim perjem bila je zvijezda večeri

Na premijeri filma ‘Čovjek od vjere’, koji prati sportske uspjehe Keylora Navasa, vratara u nogometnom klubu Real Madrid, stigli su brojni slavni nogometaši, a među njima i dvojica Hrvata: Luka Modrić i Mateo Kobačić, sa suprugama Vanjom i Izabel. Bila je to dobra prigoda da se slavni supružnici skockaju, a lijepa Izabel Kovačić odabirom sandala, koje su ukrašene nojevim perjem, potrudila se ukrasti sve poglede

Kad se prošetala crvenim tepihom na premijeri filma ‘Čovjek od vjere’, supruga Matea Kovačića, nogometnog reprezentativca – Izabel Kovačić, izmamila je mnoge uzdahe. Uz bijeli kostimić klasičnog kroja na sebi je imala crne sandale ukrašene, ni manje ni više, nego nojevim perjem. Potpisuje ih francuska modna kuća Saint Laurent a cijena im na stranici www.net-a-porter.com iznosi vrtoglavih 1295 dolara.

@realmadridfamily

 

www.net-a-porter.com, Saint Laurent, Talitha feather-trimmed glossed-leather sandals, cijena $1,295

Ona i suprug Metao u društvu Luke i Vanje Modrića pogledali su film koji govori o uspjesima kostarikanskog vratara Keylora Navasa koji danas, kao Mateo i Luka, brani boje španjolskog kluba Real Madrid.

@realmadridfamily

Foto: Instagram


Slični članci