Make your day different

Logo Cover

LOOK DANA: Olja Vori u floralnoj haljini zablistala u maniri kakve vile iz najljepših bajki, a saznali smo i čiju je kreaciju odabrala…

Olja Vori, supruga proslavljenog hrvatskog reprezentativca, godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Zasluženo. Ovu je laskavu titulu još jednom dokazala objavom svog posljednjeg stylinga kojim definitivno priziva proljeće. I to u svojoj punoj raskoši…

Olja Vori, nepresušna je inspiracija kada je riječ o streetstyle outfitima koje s lakoćom kombinira  za dnevne, ali i glamurozne stylinge. Tako je u bajkovitom  ambijentu La Grme zablistala romantičnoj haljini brenda Twinset koja je naglasila svu njezinu nježnost, ljepotu, ali decentno istaknula i sav njezin seksepil.

Floralni uzorak na kreaciji priziva proljeće u svoj njegovoj raskoši, a Olja je cijeli styling zaokružila cvjetnim vijencem kojim je ukrasila svoju smeđu, dugu kosu te se, gledajući fotografiju, ne možemo oteti dojmu kako supruga proslavljenog rukometaša izgleda poput neke vile iz najljepših bajki….

@oljavori

Za floralnu haljinu talijanskog brenda Olja je izdvojila gotovo 3000 kuna, pa iako je cijena ovog komada poprilično paprena, moramo priznati da se u njega definitivno isplati investirati.

Twinset haljina, 2800 kn

Fotografije: Instagram, Press

Slični članci