Make your day different

Logo Cover

LOOK DANA: Anita Dujić u decentnoj haljinici s H&M potpisom dokazala kako je manje jednostavno – više

Anita Dujić, dizajnerica nakita brenda Juno i dekoraterka seta itekako dobro zna kako decentno pokazati svu svoju ženstvenost i seksepilnost. Tome u prilog najbolje svjedoči njezina potonja modna razglednica iz britanske prijestolnice na kojoj je lijepa brineta u romantičnoj  haljinici koja uistinu ne otkriva mnogo – uspjela izazvati wow efekt!

Posljednjih nekoliko mjeseci Anita Dujić, dizajnerica nakita brenda Juno i dekoraterka seta, živi i radi u Londonu. Iako su je u britansku prijestolnicu odveli novi poslovni izazovi ne krije da ondje uživa i u ljubavi s dečkom Duncanom Broadfootom, location manager iz Škotske s kojim danas dijeli i životni prostor. Da joj londonski lifestyle itekako godi najbolje govore fotografije koje lijepa Anita objavljuje na društvenim mrežama, a ova potonja izazvala je oduševljenje svih zaljubljenica u modu.

Odjevena u romantičnu, dugu haljinu s H&M potpisom, Anita je još jednom opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Iako kreacija ima vintage touch te ne otkriva mnogo, lijepa brineta naprosto pršti prirodnim seksepilom i ženstvenošću. Još jedan dokaz kako ne morate otkrivati svoje atribute kako bi izazvali wow efekt. Ponekad je manje jednostavno – više.

@anita__dujic

 

@anita__dujic

 

Fotografije: Instagram

Slični članci