Make your day different

Logo Cover

Ljupka Gojić Mikić puca od ponosa! Otkrila je veliki razlog za slavlje, a (old school!) lokacijom zabave izazvala salve oduševljenja

U domu modne dizajnerice Ljupke Gojić Mikić naveliko se slavi. Naime, njena najmlađa kći Mari Dana navršila je šest godina, a tim povodom nekadašnja manekenka i njen suprug, umirovljeni nogometaš Mihael Mikić, organizirali su joj malu proslavu u obližnjem kvartovskom parkiću. Osnivačica brenda Jolie Petite otkrila je djelić slavljeničke atmosfere, a otkačeno uređenje i (old school!) lokacija zabave izazvali su salve oduševljenja…

Zagrebačka dizajnerica Ljupka Gojić Mikić pršti od ponosa, a razlog je poseban. Njena najmlađa kći Mari Dana, koju je 2017. godine dobila s nekadašnjim nogometašem Mihaelom Mikićem, zakoračila je u novu životnu godinu.

Kako bi svojoj mezimici šesti rođendan učinili najljepšim do sada, poznati supružnici u kvartovskom parkiću organizirali su proslavu za prijatelje i članove obitelji, a mališani su uživali u aktivnostima na otvorenom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Bivša manekenka pohvalila se fotografijama i snimkama s proslave na svom Instagramu. Preslatki prizori iz zagrebačkog parkića izazvali su lavinu pozitivnih reakcija, a nezapaženo nisu prošle ni fenomenalne slastice iz radinosti njezine slastičarnice Jolie Petite Patisserie.

‘Kakav dobri ‘stari’ rođendan’, ‘Napokon netko normalan!’, ‘Dobro je da ima još normalnih. Sretan rođendan!’, ‘Kakav super ročkas, u našem parku iz djetinjstva’, ‘E to je to, rođendani mojeg djetinjstva…’, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ljupka Gojić već dva desetljeća ljubi bivšeg nogometaša Mihaela Mikića, a u to vrijeme zajedno su proživjeli mnoštvo važnih događaja i jedno drugome bili najveća podrška na svim životnim područjima.

Par je zajedno od 2000. godine te iza sebe ima čak dva vjenčanja. Najprije su sklopili građanski brak 26.05.2006., koji su proslavili u zagrebačkom Golf & Country klubu, da bi osam godina kasnije izmijenili zavjete i u crkvi. Tada su i njihove mezimice, 13-godišnja Jana Sienna i tri godine mlađa Mila Amelie, ujedno primile i sakrament krštenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Par je devet godina živio u Hiroshimi, a nešto prije rođenja kćerkice Mari Dane 2017. godine, odlučili su se vratiti u rodnu Hrvatsku. Nedugo zatim, bivši nogometaš odlučio je objesiti kopačke o klin i zaplivati poduzetničkim vodama sa svojom suprugom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci