Make your day different

Logo Cover

Ljupka Gojić Mikić ima fanstastičan recept za slatki (i hranjivi!) doručak koji će obožavati čak i klinci

Osim strasti prema modi, Ljupka Gojić Mikić gaji i onu prema kuhanju. Mnogima omiljena domaća dizajnerica i manekenka ponosna je vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie u Zagrebu, stoga ne čudi da dan voli započeti nečim slatkim, ali zdravim. U suradnji s Bio svijetom Barbare Medić svestrana Ljupka podijelila je recept za brzu i ukusnu zobenu kašu koju ona i kćeri najradije jedu za doručak…

Ljupka Gojić Mikić svaki dan ima pune ruke posla pa dan uvijek započinje hranjivim doručkom kako bi si osigurala dovoljno snage za odrađivanje svih poslovnih i privatnih obaveza.

Popularna 38-godišnja dizajnerica i vlasnica zagrebačke slastičarnice Jolie Petite Patisserie s kćerima ujutro najradije jede zdravu zobenu kašu punu vlakana po vlastitoj recepturi.

 

View this post on Instagram

 

#dress @joliepetitebyljupkagojic #photo @jelenabalic #makeup @simonaantonovic #hair @mijomajhen

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

U suradnji s Bio svijetom Barbare Medić Ljupka je podijelila recept za zobenu kašu u kojoj posebno uživaju desetogodišnja Jana Sienna, osmogodišnja Mila Amelie i dvogodišnja Mari Dana.

 

View this post on Instagram

 

Za danas nam je @ljupkagojicmikic pripremila zobenu kašu s bananama i čokoladom, koja je jedna od omiljenih i djeci i odraslima! Recept: Verival zobene pahuljice Verival Sport kaša banana čoko Napitak od riže i badema Javorov sirup Cimet Banane Namaz od lješnjaka i kakaa Crunchy muesli med (Verival) Postupak: Zobene pahuljice kuhajte u mlijeku od riže i badema oko 5 minuta na laganoj vatri, te dodajte par žlica Sport kaše od banane, malo cimeta i javorovog sirupa te pustite 10 min da nabubri. Za to vrijeme narežite banane. U zdjelu poslažite kašu, narezane banane (sa svake strane) a u sredinu stavite namaz od lješnjaka i kakaa. Pospite preko svega Verival hrskave muesli od meda. uživajte! : @ljupkagojicmikic #biosvijet #ljupkagoicmikic #organic #verival #breakfast #bio #oatmeal #chocobanana #yummy #healthyfood #zdravirecepti

A post shared by Bio Svijet by Barbara Medić (@biosvijet) on

RECEPT:

Sastojci:

zobene pahuljice (Verival)
kaša banana čoko (Verival Sport)
napitak od riže i badema
javorov sirup
cimet
banane
namaz od lješnjaka i kakaa
crunchy muesli od meda (Verival)

Postupak:

Zobene pahuljice kuhajte u mlijeku od riže i badema na laganoj vatri oko pet minuta. Zatim dodajte nekoliko žlica Sport kaše od banane, malo cimeta i javorovog sirupa te pustite 10-ak minuta da nabubri.

Za to vrijeme narežite banane. U zdjelu stavite kašu i narezane banane (sa svake strane), a u sredinu namaz od lješnjaka i kakaa. Preko svega pospite hrskave muesli od meda.

Foto: Instagram



HZZO
Merkur


hogwarts

Slični članci