Make your day different

Logo Cover

Ljubavnica Davida Beckhama uzvratila udarac! Rebecca Loos otkrila vruće detalje njihove afere otprije 20 godina, ali i da nije bila jedina…

Otkako je početkom mjeseca na streaming platformu Netflix stigao dokumentarac ‘Beckham’, koji otkriva detalje iz života legendarnog britanskog nogometaša i njegove supruge Victorije, ne prestaje se pričati o sportaševoj navodnoj aferi s njegovom osobnom asistenticom Rebeccom Loos. Slavni supružnici u dokumentarcu su se šturo dotakli teme preljuba koji ih je skoro koštao braka, no bivša pomoćnica slavnog nogometaša odlučila je uzvratiti udarac i ispričati svoju stranu priče…

Dojmovi o dokumentarcu ‘Beckham’, u kojem slavni nogometaš David Beckham sa suprugom Victorijom progovara o najintimnijim aspektima njihovog života, polako se sliježu, no njegova afera s osobnom asistenticom Rebeccom Loos i dalje ‘visi u zraku’ i intrigira javnost.

Proslavljeni 48-godišnji nogometaš i njegova godinu dana starija supruga djelomično su se osvrnuli na glasine o preljubu, a žena zbog koje je njihov brak prolazio krizno razdoblje sada je odlučila uzvratiti udarac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)

Prošlo je gotovo dvadeset godina otkako je danas 46-godišnja navodna ljubavnica Rebecca Loos svoju priču o aferi s Davidom Beckhamom plasirala u jedan tabloid, a nakon odgledanog dokumentarca odlučila je ponovno progovoriti.

U razgovoru za Daily Mail rekla je da joj je bivši nogometaš djelovao kao da je svaku riječ pažljivo birao, a posebno ju je dirnulo ono što je ostalo neizrečeno.

‘Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče. Sve je usmjereno na ono ‘jadan ja’. On bi trebao preuzeti više odgovornosti’, rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goss.ie (@goss.ie)

‘Indirektno sugerira da sam ja učinila da Victoria pati’, nadodala je i rekla kako smatra da je David trebao priznati krivicu, ukoliko je već odlučio progovoriti o toj temi.

Usto, otkrila je prljavo rublje kojem je dala naslutiti kako nije jedina s kojom je nogometaš imao aferu u razdoblju kada je živio u Madridu bez supruge i djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Naime, spomenula je kako ga je, tijekom tuluma u kući brazilskog nogometaša i suigrača iz Real Madrida Ronalda, zatekla u krevetu s jednom španjolskom manekenkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Run & Relax (@runandrelax)

‘Svi smo stigli na tulum, svirao je samba bend iz Brazila, a šampanjac je tekao u potocima. Davida sam vidjela u daljini u vrtu kako razgovara s prelijepom španjolskom manekenkom. To me je zaboljelo. Odjednom, zvonio mi je telefon i nazvala me Victoria Beckham. Rekla sam kako ne znam gdje je David, potom ga ona zove, ali on se ne javlja. Rekla mi je: ‘Ne spuštaj slušalicu, idi i i nađi ga,’ ispričala je za Daily Mail.

Rebecca je, kako tvrdi, tražila nogometaša po vili i na kraju je primijetila njegovog tjelohranitelja ispred vrata spavaće sobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

 

‘Jedan od tjelohranitelja je otišao i vratio se s Davidom, a iza otvorenih vrata sobe vidjela sam manekenku kako leži na krevetu. Ljutito sam mu dala mobitel i rekla kako ga zove supruga.’

‘Bila sam jako povrijeđena i pomislila sam si koliko sam glupa. Ali, držao me. Zario je svoje kandže u mene, a ja sam mu uvijek bila na raspolaganju’, prisjetila se.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goss.ie (@goss.ie)

Rebecca Loos tvrdila je da je 2003. godine imala aferu s Davidom Beckhamom, u periodu kada je on igrao za Real Madrid, a ona je u to doba obnašala funkciju njegove osobne asistentice, piše Sky News.

Svoju priču prodala je News Of The World, a kasnije je za Sky News otkrila da je kemija između njih bila toliko jaka da su svi oko njih bili svjesni da nešto između njih ima.

Rebecca danas radi kao medicinska asistentica u Norveškoj i tvrdi da je jedini razlog zbog kojeg je ipak odlučila komentirati dokumentarac je taj da se obrani od etikete lažljivice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eyesmagazine 아이즈매거진 (@eyesmag)

‘I ja imam obitelj i djecu, koja također imaju Google i također mogu gledati dokumentarce. Želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da se suprotstavi i zauzme za istinu’, izjavila je u posljednjem intervjuu za Daily Mail.

Rebecca je u intervjuu također rekla da, razmišljajući o aferi i reakciji koju je izazvala, da ju je sve što je prošla s Davidom naučilo lekciji.

‘Bilo mi je jako žao zbog onoga što sam učinila i načina na koji sam se s tim nosila, ali najveće životne pogreške su najbolje naučene lekcije’, istaknula je.

‘Stvari se događaju s razlogom. I sada imam prekrasan život sa svojim nevjerojatnim mužem i djecom’, objasnila je Rebecca, danas wellness influencerica koja je sa suprugom i norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiaom u braku od 2012. godine, a imaju dva sina.

Par se upoznao na snimanju jednog reality showa, a danas žive u norveškim planinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tagar.id (@tagarnews)

Podsjetimo, Victoria i David Beckham ove godine proslavili su 24. godišnjicu braka. Slavni supružnici sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 20-godišnjeg Romea, 18-godišnjeg Cruza i 12-godišnju kći Harper.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci