Make your day different

Logo Cover

Ljeto ljubavi Indire i Miroslava Levaka

Plavokosa pjevačica nerijetko ističe koliko je zaljubljena u svog životnog partnera i najboljeg prijatelja, a posljednjom je fotografijom pokazala i koliko je ponosna na Miroslavovo isklesano tijelo

Uvijek iskrena Indira nikada nije skrivala koliko je beskrajno zaljubljena u svog supruga Miroslava Levaka, a njezin Instagram profil vrvi njihovim zajedničkim fotografijama. Ovaj poduzetnik i bodybuilder svoju popularnu suprugu prati na gotovo sve gaže, a predah od njihove užurbane svakodnevice pronašli su u malom mjestu Petrčane donje. Fotografiju njihove ljetne idile Indira je objavila na svom Instagram profilu.

Pitam se, pitam, tko je ovaj zgodni macan koji izlazi iz mora?😂😂😂😂 – napisala je plavokosa pjevačica u objavi kojom je pokazala koliko je ponosna na isklesano tijelo svog supruga i najboljeg prijatelja.

@indiralevak
@indiralevak

 

Indira i Miroslav su svoje ljubavno gnijezdo svili u Bjelovaru gdje je svestrani poduzetnik vlasnik tvrtke koja se bavi dizajniranjem namještaja i sprava za vježbanje, a u tom kreativnom procesu pridružila mu se i supruga koja je nedavno započela i svoju solo karijeru nakon što je 21 godinu pjevala u popularnom dance sastavu Colonia.

Fotografije: Instagram

 
PBZ

Slični članci