Make your day different

Logo Cover

Ljetna simfonija Blanke Vlašić

Nije tajna kako je život naše proslavljene atletičarke prožet velikim odricanjima s kojima su dobro upoznati samo oni koji su dospjeli do samog vrha, a Blanka je svoj balans pronašla u vjeri i osviještenosti sadašnjeg trenutka u kojem danas beskrajno uživa

Život ove uspješne Splićanke čiji su maestralni sportski uspjesi i medalje nebrojeno puta obasjali našu zemlju, gotovo je beskompromisno bio podređen beskrajno napornim treninzima, iznimnoj disciplini i gotovo vojničkom režimu zbog kojeg danas uživa titulu hrvatske rekorderke i dvostruke svjetske prvakinja u skoku u vis.

 

@blankavlasic_official

 

Psihički predah od karijernog ringišpila satkanog od neočekivanih poraza, bolesti, velikih očekivanja, teških treninga i briljantnih pobjeda, Branka je pronašla u vjeri i stvaranju samosvijesti o sadašnjem trenutku. Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, ova briljantna dama danas čini upravo to, i u potpunosti upija svu ljepotu ljetne simfonije.

 

@blankavlasic_official

 

Okupana suncem, preplanule puti sa slamnatim šeširićem na glavi, Blanka izgleda spokojnija no ikada, a nešto nam govori kako će joj ovo dugo toplo ljeto biti ispunjeno s još mnoštvo lijepih trenutaka.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci